Gennemført kvalitet, fantastiske køreegenskaber og et sporty look.

Resultatet af denne vellykkede kombination kommer tydeligt til udtryk i Peugeot 208 Selection, der med sin kraftige BlueHDi-motor giver dig 33,3 kilometer literen og et upåklageligt højt designniveau såvel ude som inde.

Det luksuriøse udtryk understreges yderligere af den store udstyrspakke med ekstra luksus til en værdi af 45.000 kr., som er inkluderet i prisen. Oplev selv 208 Selection med ægte femstjernet luksus til Åbent Hus i weekenden.

 A++ 33,3 km/l. CO2 90 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. *Værdi ift. Active. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

Peugeot 208 Spirit byder på et umådeligt lavt brændstofforbrug til en særlig attraktiv pris.

For under 130.000 kr. får du den mest købte bil i hhv. 2016, 2017 og 2018* med den kraftige BlueHDi-dieselmotor, som giver dig 33,3 kilometer på literen – og en halvårlig grøn afgift på blot 130 kr. Oplev selv 208 Spirit til en femstjernet pris til Åbent Hus i weekenden.

 A++ 33,3 km/l. CO2 79 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Tilbuddet gælder så længe lager haves. *Kilde DBI. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

PEUGEOT 308

Den nye Peugeot 308 har atter markeret en velfortjent stjernestatus i sin klasse med sit elegante og strømlinede design, nye dynamiske frontkofanger samt det futuristiske Peugeot i-Cockpit med den 9,7” store touchskærm.

På Selection-modellen føjer den inkluderede udstyrspakke til en værdi af 45.000 kr. yderligere eksklusivitet til den samlede exceptionelle biloplevelse.

Oplev selv den gennemført eksklusive 308 Selection til Åbent Hus i weekenden.

A++ 32,3 km/l. CO2 82 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. *Værdi ift. Active. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

PEUGEOT 308 SW SELECTION 

KLASSENS STØRSTE BAGAGERUM

En luksuriøs udstyrspakke til 45.000 kr. uden merpris er inkluderet i den stilfulde stationcar 308 SW, som udmærker sig ved at have klassens største bagagerum.

Den praktiske rummelighed forenes på fineste vis med eksklusivitet og strømlinet elegance, og oplevelserne bag det futuristiske Peugeot i-Cockpit fuldendes af de nyeste teknologier og avancerede sikkerhedssystemer.

Oplev selv den gennemført eksklusive og rummelige 308 SW Selection til Åbent Hus i weekenden. INKL. SELECTION UDSTYR – VÆRDI 45.000 KR.*

• 16“ alufælge

• 9,7” touchskærm

• Apple CarPlay®

• P-sensor, for og bag

• Aut. klimaanlæg

• Aluminiumsrails

• Aluminiumspedaler

• Fartpilot/-begrænser

• Tågeforlygter

• Regn- og lyssensor

• Skiltegenkendelse

• Træthedsovervågning

• Vejbaneassistent

• Aut. fjernlysassistent

• El-sammenklappelige sidespejle

• Og meget mere

A++ 31,3 km/l. CO2 83 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. *Værdi ift. Active. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

PEUGEOT 2008 SUV SELECTION

Luksusudstyr til en værdi af 45.000 kr., de nyeste teknologier, høj førerposition med godt overblik og et robust off-road look i et eksklusivt design.

Med 2008 SUV Selection får du en stjerneregn af køreoplevelser på første klasse.g de er godt understøttet af den kraftfulde BlueHDi-motor med 100 hk, der bidrager med op til 28,6 økonomiske kilometer literen.

Oplev selv en førsteklasses SUV; den absolutte bestseller i sin klasse** til Åbent Hus i weekenden.

A++ 28,6 km/l. CO2 105 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. *Værdi ift. Active. **Kilde: DBI. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Tilbuddet gælder så længe lager haves. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfej

PEUGEOT 3008 SUV ALLURE

Kompromisløs kvalitet er et væsentligt og gennemgående element i sublime 3008 SUV Allure.

Her danner et råt off-road look, forhøjet førerposition, luksuriøse detaljer og et højteknologisk indre rammen om en række ultimative køreoplevelser i absolut særklasse.

Den intuitive betjening i det futuristiske Peugeot i-Cockpit med de elegante pianotangenter og de seneste, avancerede sikkerhedssystemer akkompagneres samtidig af den nye, kraftige og digitalt designede BlueHDi-motor med hele 130 hk, og tilfører dermed oplevelserne en ekstra dimension.

Oplev selv den sublime, stærke 3008 SUV Allure til Åbent Hus i weekenden. 

A+ 24,4 km/l. CO2 106 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl.

PEUGEOT 5008 SUV ALLURE

Forvent dig køreoplevelser i særklasse i den nye, store Peugeot 5008 SUV.

Her kombineres overlegen rummelighed og komfort, 7 sæder og enestående fleksibilitet på ultimativ vis med både sublime køreegenskaber, elegance og et skarpt off-road design.

Sammen med det høje udstyrsniveau, det banebrydende Peugeot i-Cockpit og de mange unikke features og sikkerhedssystemer har Peugeot 5008 SUV i mere end én forstand indtaget en førende position i sin klasse.

Og den placering er den nye, stærkere BlueHDi-motor med hele 130 hk blot med til at understrege yderligere.

Oplev 5008 SUV med overlegen rummelighed til Åbent Hus i weekenden. 

A+ 25 km/l. CO2 107 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere. Der tages forbehold for pris- og afgiftsændringer samt trykfejl. fejl.

Du finder vores 3 butikker her. Velkommen...

Englandsvej 3972770 Kastrupinfo@peugeot-amager.dk44449999
Firskovvej 21-232800 Lyngbyinfo@lyngby.peugeot.dk44449999
Strandboulevarden 1222100 København Øinfo@osterbro.peugeot.dk44449999