Henrik Wessel Tag-It nøglering

Henrik Wessel TAG-IT nøglering til alle kunder der handler ny bil

Vores nye nøgleringe er ikke bare en nøglering, den er din redningsmand hvis du mister dine nøgler !

Med Tag-It nøgleringen øger du din chance for at dine nøgler bliver fundet, og hermed kan spare dig for besværet og mange penge til nye låse til hjemmet og bilen. Praktiske tests har vist at 70% af tabte nøgler med Tag-It nøgleringen i Storkøbenhavns området bliver returneret til deres ejere indenfor 24 timer.


Sådan virker vores nye nøglering:
Tag-it nøgleringen fungerer som en nøglering med et ID-nummer og en unik QR-kode. Hvis du mister dine nøgler, kan vedkommende, der finder dem, hurtigt og nemt scanne QR-koden, NFC chippen eller bruge ID-nummeret til at komme i kontakt med dig. Du forbliver 100% anonym, da kontakten foregår via Tag-it, som giver dig besked på den registrerede mail-adresse.


Du kan naturligvis også købe vores Tag-It nøglering i vores forretninger, den koster 49,- kr./stk.

FDM: Du kan trygt vælge diesel

Der har det sidste stykke tid været megen politisk dialog omkring biler med dieselmotorer, og om i hvilket omfang de forurener mere end benzinmotorer. Dertil har der været snak omkring at forbyde dieselbiler i indre København, som man har set de har gjort i bl.a. Oslo, som kan have skabt tvivl hos kunderne.

Da en meget stor andel af de biler som Peugeot sælger i Danmark er med dieselmotorer, er vi glade for, at FDM har lavet en saglig vurdering af dieselbiler, og ikke mindst forsøgt at mane nogle af fordommene og bekymringerne til jorden.

PEUGEOT 108

3-dørs

Fra

79.990 kr.

PEUGEOT 108

5-dørs

Fra

90.990 kr.

PEUGEOT 208

3-dørs

Fra

124.990 kr.

PEUGEOT 208

5-dørs

Fra

129.990 kr.

PEUGEOT 208 GTI

Fra

299.990 kr.

NY PEUGEOT 308

5-dørs

Fra

219.990 kr.

NY PEUGEOT 308 SW
5-dørs

Fra

234.990 kr.

PEUGEOT 308 GT

5-dørs

Fra

378.990 kr.

PEUGEOT 508

4-dørs 

Fra

349.990 kr

PEUGEOT 508 SW
5-dørs

Fra

367.990 kr

PEUGEOT 2008 SUV
5-dørs

Fra

184.990 kr

PEUGEOT 3008 SUV
5-dørs

Fra

259.990 kr

PEUGEOT 3008 GT

5-dørs

Fra

361.990 kr.

NY PEUGEOT 5008 SUV

4-dørs

Fra

279.990 kr

 

MIRROR SCREEN I DIN PEUGEOT

Bevar forbindelsen og kør sikkert

Med Mirror Screen har du dine foretrukne apps lige ved hånden – selv når du kører bil.
Når du anvender Mirror Screen får du vist dine apps på bilens touch-skærm på samme måde som de bliver vist på telefonens. Dette gør dine apps mere synlige, lettere tilgængelige og giver dig mulighed for sikker betjening via tale- og touch-styring – uden at fjerne opmærksomheden fra vejen og trafikken.
ANVEND MIRROR SCREEN SIKKERT


Apple CarPlay™

Hvis du anvender iPhone sammen med Apple CarPlay™ kan du på intuitiv vis foretage og besvare telefonopkald, lytte til musik, styre navigation og SMS ved hjælp af din stemme eller bilens touch-skærm.

Uden at fjerne fokus fra vejen og trafikken aktiveres Siri stemmegenkendelse ved at holde knappen til stemmestyring nede. Denne er typisk placeret under rattet.

Via Siri talegenkendelse vil du få adgang til dine kontakter, kunne foretage opkald og lytte til og diktere dine beskeder. Alt sammen uden at kigge på din iPhone eller fjerne blikket fra vejen og trafikken.

Siri talegenkendelse kan også styre din navigation via Maps/Kort og lede dig gennem ruten samtidig med at der tages hensyn til trafikforholdene. Du vil desuden blive informeret om ankomsttider og lignende information.

Flere musik apps, såsom Spotify og Stitcher, er desuden kompatible med Apple CarPlay™.


Android Auto™

For at anvende Android Auto™ skal du have en bil som understøtter og er kompatibel med Android Auto™. Desuden skal du have en smartphone der kører Android 5.0 (Lollipop) eller nyere.

Først skal du download og installere Android Auto™ på din smartphone. Appen kan hentes i Google Play Store.

Når du efterfølgende tilslutter din smartphone til en kompatibel bil vil dine apps blive vist på bilens skærm takket være Android Auto™. Klik her for at læse mere om Android Auto™ og kompatibilitet.

Et par ord er nok – foretag opkald, send beskeder osv. med din stemme takket være avanceret stemme-teknologi. (kræver internetforbindelse) Så kan du holde hænderne på rattet og blikket rettet mode vejen og dine medtrafikanter.

Lad Google Maps™ guide dig på dine ture. Takket være funktioner såsom turn-by-turn stemme navigation, oplysninger om trafikforhold og lignende information vil du nå din destination nemt.


MirrorLink®

MirrorLink® giver dig mulighed for at anvende og betjene apps* som er installeret på din smartphone** nemt og sikkert via din bils touch-skærm gennem en brugergrænseflade som er designet til netop dette formål. Heraf kan nævnes navigation, musik, telefon osv.

Anvendte kompatible apps afvikles på din smartphone men vises på bilen indbyggede touch-skærm. Det samme gør sig gældene med lyden som bliver afspillet via bilens indbyggede lydsystem. Kendetegnet ved de kompatible apps er at de afvikles i et format som er designet til brug under kørsel så du kan betjene dem mere sikkert.


*Hvis installerede apps er kompatible
**Hvis pågældende smartphone er kompatibel