PEUGEOT 108

5-dørs

Fra

102.990 kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

PEUGEOT 208

5-dørs

Fra

139.990 kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

NY PEUGEOT 308

5-dørs

Fra

189.990 kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

NY PEUGEOT 308 SW
5-dørs

Fra

206.990 kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

RIFTER


Intro pris

219.990

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

PEUGEOT 508

5-dørs

 

Fra

299.990 Kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

PEUGEOT 508SW

5-dørsFra

319.990 Kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

SUV Program

PEUGEOT 2008 SUV
5-dørs

Fra

182.990 kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

PEUGEOT 3008 SUV
5-dørs

Fra

274.990 kr

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

PEUGEOT 3008 GT
5-dørs

Fra

469.990 kr.

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

NY PEUGEOT 5008 SUV
5-dørs

Fra

315.990 kr

BROCHURE

SPECIFIKATIONER OG PRISER

Henrik Wessel Tag-It nøglering

Henrik Wessel TAG-IT nøglering til alle kunder der handler ny bil

Vores nye nøgleringe er ikke bare en nøglering, den er din redningsmand hvis du mister dine nøgler !

Med Tag-It nøgleringen øger du din chance for at dine nøgler bliver fundet, og hermed kan spare dig for besværet og mange penge til nye låse til hjemmet og bilen. Praktiske tests har vist at 70% af tabte nøgler med Tag-It nøgleringen i Storkøbenhavns området bliver returneret til deres ejere indenfor 24 timer.


Sådan virker vores nye nøglering:
Tag-it nøgleringen fungerer som en nøglering med et ID-nummer og en unik QR-kode. Hvis du mister dine nøgler, kan vedkommende, der finder dem, hurtigt og nemt scanne QR-koden, NFC chippen eller bruge ID-nummeret til at komme i kontakt med dig. Du forbliver 100% anonym, da kontakten foregår via Tag-it, som giver dig besked på den registrerede mail-adresse.


Du kan naturligvis også købe vores Tag-It nøglering i vores forretninger, den koster 59,- kr./stk.

FDM: Du kan trygt vælge diesel

Der har det sidste stykke tid været megen politisk dialog omkring biler med dieselmotorer, og om i hvilket omfang de forurener mere end benzinmotorer. Dertil har der været snak omkring at forbyde dieselbiler i indre København, som man har set de har gjort i bl.a. Oslo, som kan have skabt tvivl hos kunderne.

Da en meget stor andel af de biler som Peugeot sælger i Danmark er med dieselmotorer, er vi glade for, at FDM har lavet en saglig vurdering af dieselbiler, og ikke mindst forsøgt at mane nogle af fordommene og bekymringerne til jorden.

APPLE CARPLAY og MIRROR SCREEN I DIN BIL

Bevar forbindelsen og kør sikkert

Apple CarPlay™

Hvis du anvender iPhone sammen med Apple CarPlay™ kan du på intuitiv vis foretage og besvare telefonopkald, lytte til musik, styre navigation og SMS ved hjælp af din stemme eller bilens touch-skærm.

Uden at fjerne fokus fra vejen og trafikken aktiveres Siri stemmegenkendelse ved at holde knappen til stemmestyring nede. Denne er typisk placeret under rattet.

Via Siri talegenkendelse vil du få adgang til dine kontakter, kunne foretage opkald og lytte til og diktere dine beskeder. Alt sammen uden at kigge på din iPhone eller fjerne blikket fra vejen og trafikken.

Siri talegenkendelse kan også styre din navigation via Maps/Kort og lede dig gennem ruten samtidig med at der tages hensyn til trafikforholdene. Du vil desuden blive informeret om ankomsttider og lignende information.

Flere musik apps, såsom Spotify og Stitcher, er desuden kompatible med Apple CarPlay™.


Android Auto™

For at anvende Android Auto™ skal du have en bil som understøtter og er kompatibel med Android Auto™. Desuden skal du have en smartphone der kører Android 5.0 (Lollipop) eller nyere.

Da Android Auto ikke er officielt lanceret i Danmark, bliver du nødt til at installere det via en hjemmeside og ikke gennem Google Play, som du gør med andre apps. Dermed skal du acceptere, at du installerer en app fra nettet, der ikke er godkendt af Google. Det er vores erfaring, at der ikke er sikkerhedsmæssige problemer med denne app, og at du trygt kan bruge den. 

  1. Det mest sikre er at gå ind på hjemmesiden apkmirror.com og søge efter „Android Auto“.
  2. Herefter skal du vælge den version, der passer til din mobiltelefon. Der ligger p.t. tre udgaver, og du må prøve dig frem. Din Android-mobil skal mindst have systemversion 5.0, for at det virker.
  3. Da appen ikke ligger i Google Play, skal du løbende tjekke på apkmirror.com, om der er opdateringer. I 2018 kom der 10 opdateringer, der gav flere funktioner, så man skal forbi fra tid til anden. Det kan også ske, at en systemopdatering gør, at appen ikke virker. Igen skal man blot forbi hjemmesiden og hente seneste version


MirrorLink®

Med Mirror Screen har du dine foretrukne apps lige ved hånden – selv når du kører bil.
Når du anvender Mirror Screen får du vist dine apps på bilens touch-skærm på samme måde som de bliver vist på telefonens. Dette gør dine apps mere synlige, lettere tilgængelige og giver dig mulighed for sikker betjening via tale- og touch-styring – uden at fjerne opmærksomheden fra vejen og trafikken.

MirrorLink® giver dig mulighed for at anvende og betjene apps* som er installeret på din smartphone** nemt og sikkert via din bils touch-skærm gennem en brugergrænseflade som er designet til netop dette formål. Heraf kan nævnes navigation, musik, telefon osv.

Anvendte kompatible apps afvikles på din smartphone men vises på bilen indbyggede touch-skærm. Det samme gør sig gældene med lyden som bliver afspillet via bilens indbyggede lydsystem. Kendetegnet ved de kompatible apps er at de afvikles i et format som er designet til brug under kørsel så du kan betjene dem mere sikkert.


*Hvis installerede apps er kompatible
**Hvis pågældende smartphone er kompatibel