PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER

Se flere Peugeot videoer på vores YouTube kanal


Henrik Wessel AS er PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE
som er målrettet fagfolk og virksomheder.

Vi tilbyder ekspertrådgivning og omfattende service til alle køretøjer. Uanset om der er tale om en stor, mellemstor eller mindre virksomhed. 

Besøg Henrik Wessel AS PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER og få blandt meget andet fordele indenfor:

 SALG
 • Ekspertrådgivning
 • Løsninger tilpasset din virksomhed 
 • Skræddersyede indretninger af varerum
 • Opbygninger, herunder alukasser, kraner, lifte mv.
 • Rådgivning om finansieringsmuligheder
 • Demonstration af modeller i henhold til dine behov som erhvervskunde
 • Aftaler på tidspunkter, der passer dig og din virksomhed 
 • Oplev Peugeots omfattende særudstilling af erhvervskøretøjer

SERVICE & VEDLIGEHOLD

 • Fast kontaktperson, der med kendskab til netop din forretning, rådgiver om vedligeholdelse af dine biler
 • Et professionelt team med kendskab til de seneste teknologier
 • Værktøjer og diagnostiseringssystemer designet specifikt til Peugeots køretøjer
 • 12 måneders garanti på udstyrspakker
 • Gratis synstjek
 • Pladeværksted til skadesarbejde på varebiler   
 • Mulighed for hente/bringe-service med Peugeot Assistance
 • Udbud af forskellige vejhjælpsløsninger tilpasset din virksomhed
 • Faste priser på reservedele og værkstedstimer 
 • Loungeområde, mens du venter med fri WI-FI og forfriskninger 


Hvad betyder PEUGEOT PROFESSIONAL?

Vi har en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Derfor er Henrik Wessel AS PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE - specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet PEUGEOT PROFESSIONAL et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Hvad kan PEUGEOT PROFESSIONAL tilbyde dig?
Hos PEUGEOT PROFESSIONAL vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og WiFi?  PEUGEOT PROFESSIONAL rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.
 
Økonomi
Med PEUGEOT PROFESSIONAL stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgivere Klaus Seidler og René Bramsen får du sammensat præcis den løsning, der passer til din virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.


Tryghed og Tilgængelighed
Udover de seks PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE er du som Peugeot-ejer med hele 63 Peugeot-værksteder i Danmark og over 7.000 Peugeot-forhandlere i Europa altid sikker på at være i nærheden af kompetent rådgivning. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Peugeot hurtigt kan komme under kyndig behandling hos vores folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge på et autoriseret Peugeot-værksted. Henrik Wessels mekanikere arbejder med Peugeot-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Og husk så i øvrigt, at du med PEUGEOT PROFESSIONAL altid får en lånebil stillet til rådighed ved skadesarbejde. Med andre ord bliver det hele lidt mere bekvemt med PEUGEOT PROFESSIONAL.

Bæredygtighed
Peugeot er blandt de førende producenter i forhold til udviklingen af brændstoføkonomiske biler. De mest miljørigtige biler i modelprogrammet kalder vi Peugeot Blue Lion. Disse modeller er et klart signal om, at du som ejer tænker på brændstofforbrug og miljøvenlige produktionsprocesser. Du kan også selv gøre en indsats ved at sende dine medarbejdere på et Bluedrive kursus. Her lærer de, hvordan man i det daglige kører mest brændstoføkonomisk. Det er både godt for miljøet og for virksomhedens økonomi.


Indbrud i varevogne har altid været et problem der koster mange penge i mistet materiel og tabte arbejdstimer. Vi kan tilbyde en testet løsning på problemet.
Saturn Evo er en varevognsdørlås, der kombinerer pålidelighed, enkelhed og fleksibilitet i en enhed.

Saturn Evo er altid fastgjort til døren, hvilket gør det muligt for brugeren har begge hænder fri til arbejde, når man skal sikre lasten.
Fremstillet i rustfrit stål er det en fremragende afskærmning mod indtrængen. Fås i nøgleformede kits med to eller tre låse til montering på bag- og sidedøre.


Tekniske egenskaber:

• Fremstillet rustfrit stål.
• Cylinder udstyret med forsvarssystem.
• Ergonomisk nøgle og cylinder testet med 56.000 åbne / lukke cykler.
• Enheden er altid fastgjort til den bevægelige dør.
• Ergonomisk skal til nem og intuitiv brug.

Kontakt PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER KØBENHAVN direkte på 4444 9999René Bramsen, Kristian Marcussen og Klaus Seidler 

Vores Peugeot Professionel Erhvervsspecialister

Vores dygtige erhvervsspecialister er altid klar til at hjælpe dig videre hvis det handler om varebiler, opbygninger, deres indretning, leasing eller finansiering.


Du finder Klaus, Kristian og René i vores afdelinger på Amager, Østerbro og Lyngby. Ring til for at aftale et møde i en af vore butikker.


I tvivl om leasing?
Vores erhvervsspecialister kan hjælpe med svar på spørgsmål omkring leasing af erhvervsbiler. Kontakt blot Klaus, Kristian eller René - så giver de gerne en kop kaffe og fortæller lidt mere ...

Klaus Seidler
Erhvervschef

Tlf: 32 46 02 00
klse@henrikwessel.dkRenè Bramsen
Erhvervskonsulent

Tlf: 3246 0201
rbr@henrikwessel.dk

Kristian Marcussen
Erhvervskonsulent

Tlf: 3246 0214
krma@henrikwessel.dk

 

Peugeot Bibber

Peugeot Bipper

Peugeot Bipper er skabt til fagfolk, der søger en en lille kompakt varebil, der kan smutte ud og ind alle vegne.

Læs mere om Peugeot Bipper her

Peugeot Partner

Peugeot Partner

Peugeot Partner er skabt til et højt aktivitetsniveau og opfylder de krav, din virksomhed stiller til en varebil

Læs mere om Peugeot Partner her

Peugeot Expert

Peugeot Expert

Takket være den nye platform har den nye PEUGEOT Expert Van masser af fordele, der letter dit arbejde og opfylder alle dine krav. De moderne motorer sikrer god kørbarhed og høj ydelse i den daglige kørsel.

Læs mere om Peugeot Expert her

Peugeot Boxer

Peugeots Boxer

En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understrege virksomhedens image udadtil. Peugeots nye Boxer kan derfor med et gennemtænkt design, allround styrket kvalitet og øget brugerfunktionalitet tilpasses det enkelte erhverv ned til mindste detalje.

Læs mere om Peugeot Boxer her

Loading...
12345

Søg blandt vores 46 biler

Simpel Avanceret

Alle vores 46 biler

Liste Galleri