Kigger du efter en NY chassis/- ladbil inkl Anhængertræk

og monteret med nyt SMÆK-lad - kun 2 tilbage?

Til omgående levering og kun kr. 198.000,- excl. moms.

Om du er anlægsgartner, murer eller bare har brug for mere plads, så kan vi nu helt eksklusivt levere (kun 2 styk) lad-biler køreklar.

Bilerne er nye, blå, men kan evt. folieres med logo eller anden farve.

NY Peugeot Partner

Peugeot Partner er skabt til et højt aktivitetsniveau og opfylder de krav, din virksomhed stiller til en varebil

Læs mere om Peugeot Partner her

Peugeot Expert

Peugeot Expert

Takket være den nye platform har den nye PEUGEOT Expert Van masser af fordele, der letter dit arbejde og opfylder alle dine krav. De moderne motorer sikrer god kørbarhed og høj ydelse i den daglige kørsel.

Læs mere om Peugeot Expert her

Peugeot Boxer

Peugeots Boxer

En varebil skal være praktisk og robust, men ikke mindst understrege virksomhedens image udadtil. Peugeots nye Boxer kan derfor med et gennemtænkt design, allround styrket kvalitet og øget brugerfunktionalitet tilpasses det enkelte erhverv ned til mindste detalje.

Læs mere om Peugeot Boxer her

PEUGEOT PARTNER
International Van of the Year

Peugeot Partner

Stort tillykke til Peugeot Partner... 

Peugeot Partner er netop vundet den prestigefyldte title " International Van of the Year"

PARTNER Van vil sætte helt nye standarder for sikkerhedsudstyr i sin klasse, idet automatisk nødbremse, aktiv vejbaneassistent og 6 airbags vil være standard på udstyrsniveauerne Plus, Grip og Ultimate. Ultimate-versionerne er som navnet antyder spækket med udstyr, herunder Surround Rear Vision som standard.

PEUGEOT PARTNER skiller sig ud ved at være den første varebil, der er udstyret med PEUGEOT i-Cockpit, som på én gang tilbyder et indbydende design og samtidig en intuitiv kørselsoplevelse for føreren.

For at dække alle brugernes forretningsbehov tilbyder Peugeot nu et bredere udvalg af karosserivarianter med forskellige kombinationer af nyttelaster (650 til 1.000KG), længder (4,40 og 4,75 m) og praktiske muligheder som en gennemløbsluge, tagflap, bedre belysning i lastningszonen og 220V strømforsyninger.

Lanceringen markerer 3. generation af Peugeot Partner, der var den mest solgte varebil i Europa i 2017 med tæt på 78.000 salg.

Oplev Peugeot Partner
på vores YouTube kanal

I netop samme uge, hvor PEUGEOT PARTNER Van kan fejre IVOTY-titlen, åbner de danske Peugeot-forhandlere op for, at man allerede nu kan ordre et begrænset udvalg af den nye varebil – og således løftes sløret for startprisen på den nye PARTNER Van: 99.990 kr. ekskl. moms for indstigningsmodellen PARTNER Zap med 1.5 BlueHDi 100 hk, mens leasingprisen ligger på en frapris på 1.245 kr. pr. måned ekskl. moms ved en førstegangsydelse på 9.995 kr. Perioden er 60 måneder og 15.000 km pr. år.

Kontakt Vores Peugeot Professionel Erhvervsspecialister for mere info.

Renè Bramsen
Salgschef Erhverv

Tlf: 3246 0201
rbr@henrikwessel.dk

Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent

Tlf: 3246 0200
kisu@henrikwessel.dk

 

Peugeot expert ultimate

Peugeot Expert Ultimate er den kompromisløse varebil

Som giver dig en arbejdsdag på første klasse. Sammen med det enorme varerum og den rummelige førerkabine, får du både luksusudstyr, komfort og sikkerhedssystemer på et overlegent højt niveau. 

F.eks. er aktiv nødbremse og aktiv fartpilot blot eksempler på det unikke standardudstyr.

Prikken over i’et er de uovertrufne køreegenskaber drevet af den kraftige BlueHDi-motor med 180 powerfulde hk og en smidig 6-trins automatgearkasse.

INKL. ULTIMATE UDSTYR

• 6-trins automatgear
• 2.0 BlueHDi 180 hk
• Aktiv fartpilot og nødbremse
• Webasto oliefyr med timer og fjernbetjening
• Elektrisk nøglebetjent åbning af højre skydedør
• 17’’ Phoenix diamantslebne aluminiumsfælge
• Head-up display
• Automatisk klimaanlæg
• 7” touchskærm m. Apple CarPlay@
• Bakkamera m. P-sensorer for og bag
• Vognbane- og blindvinkelassistent
• Og meget mere...Se den fulde udstyrsoversigt og modelvarianter her

B 17,5 km/l. CO2 151 g/km. Prisen er ekskl. metallak. Bilen er vist med ekstraudstyr. Apple CarPlay® kræver iPhone 5 eller nyere med dataadgang. Leasing via Peugeot
Finans v/Jyske Finans. Leasingperiode 60 mdr. og 20.000 km årlig kørsel. Ekstraordinær førstegangsydelse 20.000 kr. Priserne er er variable og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger men ekskl. service, dæk,
forsikring, brændstof og ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv kreditgodkendelse og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb skal leasingtager anvise en køber til følgende pris: Peugeot Expert L2 Ultimate
2.0 BlueHDi 180 hk EAT6 55.300 kr. ekskl. moms og forholdsmæssig registreringsafgift. Tilbuddet er enkeltstående og kan ikke kombineres med øvrige tilbud. Leasingkampagnen gælder udvalgte modeller, og så længe lager
haves. Alle priser er ekskl. moms. Der tages forbehold for pris-, afgiftsændringer og trykfejl.

Henrik Wessel er AS PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE

som er målrettet fagfolk og virksomheder.

Vi tilbyder ekspertrådgivning og omfattende service til alle køretøjer. Uanset om der er tale om en stor, mellemstor eller mindre virksomhed. 

Besøg Henrik Wessel AS PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTER og få blandt meget andet fordele indenfor:

 SALG
 • Ekspertrådgivning
 • Løsninger tilpasset din virksomhed 
 • Skræddersyede indretninger af varerum
 • Opbygninger, herunder alukasser, kraner, lifte mv.
 • Rådgivning om finansieringsmuligheder
 • Demonstration af modeller i henhold til dine behov som erhvervskunde
 • Aftaler på tidspunkter, der passer dig og din virksomhed 
 • Oplev Peugeots omfattende særudstilling af erhvervskøretøjer

SERVICE & VEDLIGEHOLD

 • Fast kontaktperson, der med kendskab til netop din forretning, rådgiver om vedligeholdelse af dine biler
 • Et professionelt team med kendskab til de seneste teknologier
 • Værktøjer og diagnostiseringssystemer designet specifikt til Peugeots køretøjer
 • 12 måneders garanti på udstyrspakker
 • Gratis synstjek
 • Pladeværksted til skadesarbejde på varebiler   
 • Mulighed for hente/bringe-service med Peugeot Assistance
 • Udbud af forskellige vejhjælpsløsninger tilpasset din virksomhed
 • Faste priser på reservedele og værkstedstimer 
 • Loungeområde, mens du venter med fri WI-FI og forfriskninger 

Hvad betyder PEUGEOT PROFESSIONAL?

Vi har en ambition om at levere markedets mest professionelle erhvervsrådgivning. Derfor er Henrik Wessel AS PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE - specialiseret rådgivning til danske erhvervskunder.

Uanset om flåden består af blot en enkelt varebil eller en lang række forskellige vare- og personbiler, så er certifikatet PEUGEOT PROFESSIONAL et signal, som hjælper dig til at finde netop de forhandlere, der har specialiseret sig i at tilbyde erhvervskunder en bred vifte af kompetencer, finansieringsmuligheder og services.

Hvad kan PEUGEOT PROFESSIONAL tilbyde dig?
Hos PEUGEOT PROFESSIONAL vil du altid blive tilbudt en grundig behovsvurdering i forbindelse med sammensætningen af din erhvervsbilsflåde. Sammen gennemgår vi din virksomheds kørselsmønster, anvendelsen af bilerne og specielle udstyrsbehov. Skal varebilernes lastrum indrettes med specialudstyr? Skal firmabilerne fungere som rullende kontorer med Bluetooth og WiFi?  PEUGEOT PROFESSIONAL rådgiver dig om mulighederne. Og vi har altid et bredt udvalg af demobiler, du som erhvervskunde er velkommen til at prøvekøre.
 
Økonomi
Med PEUGEOT PROFESSIONAL stiller vi en lang række af finansieringsmuligheder og serviceprodukter til rådighed for dig. Skal bilerne købes kontant, skal I lease eller ønsker I en anden form for finansieringsprofil? I fællesskab med vores erhvervsrådgivere René Bramsen, Kristian Marcussen og Kirk Sutherland  får du sammensat præcis den løsning, der passer til din virksomheds ønsker. I den forbindelse rådgiver vi selvfølgelig også om muligheden for at integrere vores Peugeot Service- og reparationsaftale. Det giver din virksomhed størst mulig tryghed, og bedst muligt overblik over de samlede omkostninger.


Tryghed og Tilgængelighed
Udover de seks PEUGEOT PROFESSIONAL ERHVERVSCENTRE er du som Peugeot-ejer med hele 63 Peugeot-værksteder i Danmark og over 7.000 Peugeot-forhandlere i Europa altid sikker på at være i nærheden af kompetent rådgivning. Skulle uheldet være ude, er det rart at vide, at din Peugeot hurtigt kan komme under kyndig behandling hos vores folk, der ved, hvad de har med at gøre.

Originale reservedele og godkendte materialer er en selvfølge på et autoriseret Peugeot-værksted. Henrik Wessels mekanikere arbejder med Peugeot-biler hver eneste dag og bliver løbende specialuddannet. For dig betyder det bedre kvalitet og større sikkerhed.

Og husk så i øvrigt, at du med PEUGEOT PROFESSIONAL altid får en lånebil stillet til rådighed ved skadesarbejde. Med andre ord bliver det hele lidt mere bekvemt med PEUGEOT PROFESSIONAL.

Bæredygtighed
Peugeot er blandt de førende producenter i forhold til udviklingen af brændstoføkonomiske biler. De mest miljørigtige biler i modelprogrammet kalder vi Peugeot Blue Lion. Disse modeller er et klart signal om, at du som ejer tænker på brændstofforbrug og miljøvenlige produktionsprocesser. Du kan også selv gøre en indsats ved at sende dine medarbejdere på et Bluedrive kursus. Her lærer de, hvordan man i det daglige kører mest brændstoføkonomisk. Det er både godt for miljøet og for virksomhedens økonomi.

René Bramsen og Kirk Sutherland 

Vores Peugeot Professionel Erhvervsspecialister

Vores dygtige erhvervsspecialister er altid klar til at hjælpe dig videre hvis det handler om varebiler, opbygninger, deres indretning, leasing eller finansiering.


Du finder Kirk og René i vores afdelinger på Amager, Østerbro og Lyngby. Ring til for at aftale et møde i en af vore butikker.


I tvivl om leasing?
Vores erhvervsspecialister kan hjælpe med svar på spørgsmål omkring leasing af erhvervsbiler. Kontakt blot Kirk, Kristian eller René - så giver de gerne en kop kaffe og fortæller lidt mere ...

 
Renè Bramsen
Salgschef Erhverv

Tlf: 3246 0201
rbr@henrikwessel.dk

Kirk Sutherland
Erhvervskonsulent

Tlf: 3246 0200
kisu@henrikwessel.dk

Loading...
12345

Søg blandt vores 49 biler

Simpel Avanceret

Alle vores 49 biler

Liste Galleri