Reserver den nye Peugeot e-208
ELEGANT, SPORTY OG 100% ELEKTRISK


Peugeot melder sig stærkt på elektrificeringsbanen med den nye, elegante og futuristiske Peugeot e-208. Der er ikke sparet på detaljerne i denne nye, højteknologiske version af sporty Peugeot 208, som er både længere, bredere og lavere end sin forgænger.

Vær blandt de første i Danmark til at få den nye, elegante og 100% elektriske Peugeot e-208 leveret, og reservér den allerede i dag.

Ny Peugeot e-208 - helt elektrisk!

  • 340 km (WLTP)
  • 50 kWh batteri
  • Motor: 100 kW / 136 hk - 260 Nm fra 0 km/h
  • Hurtig opladning 80% af batterikapaciteten i 30 minutter
  • Opladningssystem: Kombinationsopladningssystem CCS
  • Hjemmelader: (32A) 5,15 timer (11 kW) - 8 timer (7,4 kW) (afhængigt af udstyr)
  • App kontrol af varme og opladning
  • Varmepumpe

Udvendig

Peugeot e-208 er bygget på den nyeste generation platform fra Peugeot, hvilket gør bilen længere, bredere og lavere end sin forgænger og mere sporty, med sine rene og stramme linjer.
Udenfor har den nye Peugeot e-208 et særpræg og en række eksklusive detaljer, som flotte LED-kløer (som udgør mærkets lyssignatur) og diamantskårne fælge.

Bilen er let genkendelig, især i grillen, som i midten bærer den ikoniske Peugeot løve. På fronthjemlen sidder 208 mærket, mens e-208 er placeret på bagklappen. C-søjlen er markeret med en stor "e" - for elektrisk.

Indvendigt

Indvendigt giver den helt nye PEUGEOT i-Cockpit® 3D en fantastisk teknologi. Det viser blandt andet, hvad der er mest vigtigt for føreren, i et to-lags hologram, som vi genkender fra andre nye Peugeot-modeller.

Alle oplysninger er nemme at se og omhyggeligt placeret i førerens synsfelt. Et hoveddashboard med alle vigtige data er centralt placeret i førerens synsfelt. Således er det ikke længere nødvendigt at flytte dit blik væk fra vejen, og du får mere fred til at koncentrere dig om at køre.

Midt i bilen finder du den store berøringsskærm, der giver et fuldt overblik over komfortindstillingerne (musik, aircondition osv.) Og har brugervenlige og intuitive betjeningselementer til alle data og udstyr.

Vil du have løbende informationer om den nye Peugeot e-208, meld dig på nyhedslisten ved et klik
Se den ny løveunge på YouTube her

Nye plugin-hybrider 3008 og 508

med masser af kræfter 
op til 300 hk

Peugeot tilføjer plug-in hybrid versioner af Peugeot 3008 SUV, Peugeot 508 hatchback og Peugeot 508 SW til sit sortiment, hvilket giver mulighed for elektrisk kørsel på op til 50 kilometer.

Alle tre modeller vil blive lanceret i efteråret 2019. De nye modeller vil blive kendt som Peugeot 3008 Hybrid4, Peugeot 508 Hybrid og Peugeot 508 SW Hybrid.

 

Peugeot 3008 hybrid

Peugeot 3008 hybridkommer i første omgang med en 197HK PureTech benzinmotor og to elektriske motorer (den ene med træk på forhjulene og den anden med træk på baghjulene), der giver 3008 Hybrid4 op til 300 Hk. og kan nå 100 km/t på kun 6,5 sekunder - hvilket gør den til den hurtigste version i 3008 serien.

Dens el-motor på baghjulene sikrer firehjulstræk, og en 13,2kWh batteripakke giver op til 50 km. rækkevidde på ren el-drift (som beregnet under den nyeste WLTP testprocedure).

 

 Peugeot 508 hybrid

Peugeot 508 Hybrid og 508 SW Hybrid fås med en 178 Hk. PureTech benzinmotor og 109 Hk. elektrisk motor, så den samlede effekt komme op på 222 Hk. som alle bliver sendt til forhjulene.

Peugeot 508 har en mindre 11,8kWh batteripakke, men det er nok at give det samme rækkevidde som den større 3008 Hybrid4.

PEUGEOT i-Cockpit er en signatur feature og det vil naturligvis også være at finde i 508/508 SW HYBRID og 3008 HYBRID4.

Det er dog blevet modificeret, så det i stedet for at vise omdrejningstæller viser et powermeter, køreindstillinger, rækkevidde etc., men muligheden for at vælge hvad og hvordan det skal vises, er den samme.

 

 Bagagerumsvolume uændret

Batteriet er et Lithium-ion med 300V og det er placeret under anden sæderække på både HYBRID og HYBRID4-versionerne, hvilket betyder, at der stadig er rigeligt plads til både passagerer og bagage, idet bagagerumsvolumenen er uændret.

 

Der er mulighed for at vælge mellem flere køreindstillinger.

Zero-emission indstilling betyder udelukkende kørsel på el, hvor det er muligt at køre helt op til 135 km/t, før forbrændingsmotoren tager over. Vælges Sport yder alle motorer maksimalt, mens Hybrid-indstillingen lader systemet vælge den mest effektive løsning. n anden indstilling er eksempelvis e-Save, hvor føreren via en menu på touch skærmen kan vælge at gemme strøm til senere brug i forbindelse med bykørsel.

Alle tre biler bruger den helt ny e-EAT8 otte-trins automatgearkasse.

Se præsentations videoen her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag nyheder og informationer

specielt om Peugeot hybridbiler 

HEnrik Wessel Peugeot Hybrid

Henrik wessel hybrid 3008

PEUGEOT e-Legend Concept

Peugeot e-legend

 

og den har videreført den særlige PEUGEOT lyssignatur med de tre løveklør.

PEUGEOT e-Legend er mere end et teknologisk manifest, den er en inkarnation af PEUGEOTs DNA. Den har både rødder i mærkets 120 års automobilhistorie og er samtidig en vision for fremtiden.

PEUGEOT e-Legend fås med fire forskellige køreindstillinger – to selvkørende og to manuelle. De selvkørende køreindstillinger er defineret som en SOFT, hvor der er lagt vægt på passagerernes velvære med så lidt forstyrrende information på displayet som muligt, og en SHARP med maksimal information og fuld connection til digitale aktiviteter.

Når bilen er indstillet til selvkørende funktion trækkes rattet tilbage takket være ”by wire” teknologi og giver således plads til en 49” stor touch skærm, hvor passagererne kan få tiden til at gå med at spille et integreret videospil eller se en film.

I den manuelle køreindstilling kan vælges mellem LEGEND, som er en cruising indstilling, hvor de digitale instrumenter ligner de tre originale instrumenture fra 504 Coupé, eller BOOST, der giver en dynamisk kørsel takket være den kraftfulde elektriske motor.

PEUGEOT e-Legend er 4650 mm lang, 1930 mm bred, 1350 mm høj og har en akselafstand på 2690 mm.
Den er lakeret i en gråmetal farve med et strejf af champagne, og afhængigt af lyset udenfor kan den skifte fra krom til bronze look. Som et modspil til de lidt kolde digitale features er bilen udstyret med varme materialer, hvilket bl.a. betyder et comeback til velour-indtræk.

PEUGEOT e-Legend er udstyret med sart lyseblå velour, mens dørene og instrumentpanelet er udsmykket med paldao træ, som er en moderne fortolkning af 60´ernes palisander og ibenholt beklædning.

Den selvkørende konceptbil er udstyret med en 100 % elektrisk drivlinje. Med 100 kWh batterier yder motoren hele 462 hk og når et drejningsmoment på 800 Nm, der fordeles på alle fire hjul.

Det betyder, at PEUGEOT e-Legend accelererer 0-100 km på under 4 sekunder og har en maksimal hastighed på 220 km/t. Rækkevidden er 600 km ifølge WLTP normen, og med hurtig genopladning er de 500 km allerede tilgængelige efter 25 min.

Se PEUGEOT e-Legend på vores Youtube kanal 

Find vores afdelinger her

Englandsvej 397 2770 Kastrup  info@peugeot-amager.dk  44449999
Strandboulevarden 122  2100 København Ø info@osterbro.peugeot.dk  44449999
Firskovvej 21-23  2800 Lyngby  info@lyngby.peugeot.dk  44449999