Privatlivspolitik for Henrik Wessel AS

Privatlivspolitik
Denne privatlivspolitik er beregnet som en hjælp til at forstå, hvilke data vi indsamler, hvorfor vi indsamler dem og hvad vi bruger dem til. Dine rettigheder i forhold til vores behandling af dine oplysninger er også beskrevet.


Introduktion
Når du besøger dette website, vores app eller besøger os via sociale medier, indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises.

Læs vores særskilte cookie politik, hvor du kan læse mere om cookies fra tredjeparter, og hvordan du kan fjerne cookies.


Personoplysninger
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website m.m. eller på anden måde er i kontakt med os indsamler, forbinder og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger, øvrig brug af services eller foretager køb, leje, leasing eller afprøvning i vores forretning eller via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger:
Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer (i anonymeriseret form) geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Ved anden kontakt med dig end på vores website, app eller sociale medier indsamler og behandler vi dine kontaktoplysninger, oplysninger om dine køb af virksomhedens varer og ydelser, tilbud, prøvekørsler, værkstedsbesøg, data om og fra de køretøjer du ejer eller bruger, oplysninger om forsikring, finansiering, syn samt eventuelle flere ejere og/eller brugere.

Eventuelle oplysninger om personnummer, kørekortnummer, kopi af kørekort samt fotos af dig behandles og opbevares i henhold til gældende lovgivning.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig, registrering af køretøjer, håndtere forsikrings- og finansieringsydelser, opfylde reklamations- og garantiforpligtelser, opfølgning på salg, udlejning, værkstedsbesøg, fakturering, tilfredshedsmåling, markedsføring eller salgsaktiviteter i øvrigt og profilering. Endvidere bruges oplysningerne til at vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. I relation til elektronisk markedsføring opbevares dine oplysninger medmindre de slettes efter anmodning maksimalt i en periode på 12 måneder efter vi senest har benyttet disse.

Videregivelse af oplysninger 
Data om din brug af websitet m.m., hvilke annoncer du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til de tredjeparter, der er nævnt ovenfor under afsnittet om cookies, i det omfang disse oplysninger er kendt.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Oplysningerne kan blive videregivet til:

Importøren for Peugeot - K.W. Bruun Import A/S, Hovedvejen 1, 2600 Glostrup, cvr nr: 63557218, modtager dit navn, kontaktinformation, bildata og servicehistorik, hvis formål bl.a. er opfyldelse af garantiforpligtelserne, at yde teknisk support til os og din bil, at lave kundetilfredshedsundersøgelser mm. Du kan læse mere om importørens persondatapolitik her.

Producenten for Peugeot - PSA Automobiles SA, 2-10 Boulevard de l’Europe, 78 300 Poissy, France. Regnr: B 552100 554, modtager dit navn, kontaktinformation, bildata og data vedr. garantireparationer, hvis formål bl.a. er håndtering af garantiforpligtelserne, at yde teknisk support til importøren, og derigennem til os og din bil, samt at lave kundetilfredshedsundersøgelser.

Importøren for Opel - K.W. Bruun Automotive A/S, Hovedvejen 1, 2600 Glostrup, cvr nr: 32278477, modtager dit navn, kontaktinformation, bildata og servicehistorik, hvis formål bl.a. er opfyldelse af garantiforpligtelserne, at yde teknisk support til os og din bil, at lave kundetilfredshedsundersøgelser m.m. Det kan du læse mere om i importørens persondatapolitik her.

Producenten for Opel - Opel Automobile GmbH, Bahnhofsplatz, D-65423 Rüsselsheim, Germany. Regnr: B 552100 554, modtager dit navn, kontaktinformation, bildata og data vedr. garantireparationer, hvis formål bl.a. er håndtering af garantiforpligtelserne, at yde teknisk support til importøren, og derigennem til os og din bil, samt at lave kundetilfredshedsundersøgelser.

Hvis du igennem os tegner en serviceaftale med importøren, overdrages aftalen til importøren. Grundet denne aftale har både importøren og vi ret til at kontakte dig, så vi sikrer, at aftalen overholdes og giver dig mest mulig værdi.

Dine bildata deles med alle autoriserede forhandlere og værksteder.
Disse har adgang til specifikke data vedr. din bil, herunder servicehistorik, således at den bedste service kan ydes, ligegyldigt hvilket autoriseret værksted du bruger.

Andre selvstændige
Dataansvarlige modtager et udvalg af dine data, så som SKAT, Motorregistreret, forsikringsselskaber og finansieringsselskaber, således at vi kan overholde vores aftaler med dig og vores forpligtelser ifølge lovgivningen.

Udvalgte databehandlere
Deler vi også data med. Disse hjælper os med at drive vores forretning og får kun lov til at bruge dine personlige oplysninger på vores vegne og til de specifikke opgaver, vi giver dem instrukser om. Databehandlerne skal sikre, at dine personoplysninger behandles fortroligt og opbevares forsvarligt, og det er fortsat os, der er ansvarlige for dine data.

 

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger behandles. Hvis du har afgivet et egentligt samtykke til behandling af oplysninger om dig, kan du tilbagekalde dit samtykke. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at få dem rettet eller slettet. Du har også ret til at få dine oplysninger udleveret. Henvendelse herom kan ske til: samtykke@henrikwessel.dk
Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Henrik Wessel AS og dermed koncernforbundne virksomheder
CVR-nr.: 81727511
Englandsvej 397
2770 Kastrup
Telefon: 44 44 99 99
Email: info@peugeot-amager.dk

CVR-nr.: 33386222
Firskovvej 21-23
2800 Kgs.Lyngby
Telefon: 44 44 99 99
Email: info@lyngby.peugeot.dk

CVR-nr.: 18378043
Strandboulevarden 122
2100 København Ø
Telefon: 44 44 99 99
Email: info@osterbro.peugeot.dk



Cookiepolitik

Vores website anvender "cookies" er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil eller tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.


Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

• DoubleClick
• DoubleClick Ad Exchange
• Google AdWords User List
• Google Dynamic Remarketing
• Google Tag Manager
• GA Audiences
• Google Analytics
• HotJar

Hvordan fjerner jeg cookies?
Du kan altid fjerne cookies igen ved at fjerne uønskede cookies under din browsers internetindstillinger.
Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/da-DK/internet-explorer/help
Google Chrome: http://support.google.com/chrome/?hl=da
Mozilla Firefox: http://support.mozilla.org/da/home
Apple Safari: http://www.apple.com/support/safari/

Links til andre Peugeot sider og tredjeparts websteder
Dette websted indeholder links til andre Peugeot websteder og til tredjeparters websteder, såsom vores leverandører, herunder Jyske Finans A/S, Biltorvet A/S, Gjensidige Forsikring og serviceværksteder samt andre selskaber i koncernen, og websteder med sociale medier. Når du klikker på et sådant link til andre tredjeparters websteder, skal du være opmærksom på, at disse websteder har deres egen politik til beskyttelse af personoplysninger. Læs deres politik til beskyttelse af personoplysninger, når du bruger disse websteder.

Indhold på siderne

Henrik Wessel AS vil inden for rimelighedens grænser tilstræbe at sikre, at indholdet af dette Websted er korrekt og ajourført. På grund af bilernes beskaffenhed og ændringer i bilernes specifikationer ved årlige opdateringer, osv., kan produkter, vist på Webstedet, afvige fra de seneste specifikationer. Noget af det viste eller beskrevne udstyr kan kun være tilgængeligt i visse lande eller kan være ekstraudstyr. Kunderne skal kontakte deres Henrik Wessel AS forhandler for at få oplysninger om de faktiske produktspecifikationer og/eller om alle specifikt, krævede bilspecifikationer i deres land. Henrik Wessel AS forbeholder sig ret til at foretage ændringer i produktspecifikationerne til enhver tid og Henrik Wessel AS frasiger sig ethvert ansvar for krav eller tab, der opstår ved brugen af dette Websted.

Beskrivelser af udstyr og illustrationerne kan referere til eller vise udstyr, der ikke er inkluderet som standardudstyr. Informationerne på denne side var korrekte på udgivelsestidspunktet. Vi forbeholder os retten til at foretage ændringer i design og udstyr. De viste farver har en nær lighed med de reelle farver. Det viste ekstraudstyr kan tilkøbes for et ekstra beløb. Tilgængelighed, tekniske specifikationer og udstyr på modellerne kan variere eller kun være tilgængelig i udvalgte lande eller som ekstraudstyr. For mere information om de udbudte udstyr, kontakt venligst din Henrik Wessel AS forhandler.

Brændstofforbruget og de viste CO2-udslipsdata er fastsat i overensstemmelse med NEDC homologation-regulativerne (R (EC) 715/2017 og R (EC) 692/2008 – i de respektivt gældende versioner), hvilket tillader sammenlignelighed med andre biler. Fra d. 1. september 2017 vil brændstofforbruget og CO2-udslippet for udvalgte nye køretøjer blive fastsat ved brug af “The Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) og de relevante værdier bliver er tilbageregnet til NEDC for at gøre dem sammenlignelige.

Brændstofforbrug og CO2-udslip er fastsat ved brug af “The Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure (WLTP) og de relevante værdier er tilbageregnet, således at de er sammenlignelige med NEDC, i overensstemmelse med R (EC) 715/2007, R (EU) 2017/1153 og R (EU) 2017/1151. Værdierne tager ikke hensyn til variation i kørestil og køreforhold, ekstraudstyr og tilbehør og kan variere afhængig af dæktype. For mere information om det officielle brændstofforbrug og CO2-udslip, kontakt venligst din Henrik Wessel AS forhandler eller besøg www.wltpfacts.eu.

Biler med BlueInjection-teknologi kræver regelmæssig påfyldning af AdBlue® - også mellem de anbefalede serviceintervaller. En advarselslampe i førerdisplayet gør dig opmærksom på, når det er tid til genpåfyldning. Få mere information på HenrikWessel.dk.