Idag er de unges muligheder mange. Håndværksfagene har politisk og gennem mange år været nedprioriteret hvilket har skabt en mangel på unge mennesker med kendskab til de faglige uddannelser hvilke betyder, at mange i dag står og mangler kompetente unge mennesker indenfor visse fag.

Med rettidige indsatser og høj fokus på netop håndværksfagene har vi valgt en anden strategi for mange år siden. Vi har gennem de sidste årtier derfor har en stigende fokus på de faglige uddannelser, uddannelse generelt, samt i særdeleshed opgaven med at tiltrække, uddanne og fastholde unge mennesker i organisationen. Sikre kompetent arbejdskraft og en naturlig sund kultur.

Det har vi gennem en målrettet intention og en beskrivelse (Et payoff der hedder Passionate People) hvordan vi sikrer nok passion, arbejdskraft, fokus samt give alle parter de bedste forudsætninger. Vi har sat en ære i altid at uddanne egne talenter samt benytte egne talenter og derved ikke haft intentionen eller benyttet ideen om, at hente arbejdskraft fra andre. Flere ansatte har modtaget medaljer indenfor deres respektive fag.

Ydermere kan vi sammen med Peugeot tilbyde et Peugeot uddannelses- academy hvor vi indenfor andre grene (eks. Ledelse) kan tilbyde en variere vifte af uddannelsestilbud. Bla. Lederuddannelser blandet med teori og praksis.

Nu løfter vi barren og kigger på hvervet indenfor erhvervsalg. Tidligere har det været svært at rekruttere samt uddanne nye salgskonsulenter. Det har vi længe haft et ønske om at kunne selv – men fra bunden. Derfor har vi sammen med Peugeot nu fået mulighed for at tiltrække, uddanne og udvikle en helt ny form for erhvervssælgere samt muligheden for en fast uddannelsesplan fordelt mellem teori og praksis (læs mere på http://www.peugeot.dk/om-peugeot/karriere/peugeot-academy/)


Mvh Henrik Wessel