Idag er de unges muligheder mange. Håndværksfagene har politisk og gennem mange år været nedprioriteret hvilket har skabt en mangel på unge mennesker med kendskab til de faglige uddannelser hvilke betyder, at mange i dag står og mangler kompetente unge mennesker indenfor visse fag.

Med rettidige indsatser og høj fokus på netop håndværksfagene har vi valgt en anden strategi for mange år siden. Vi har gennem de sidste årtier derfor har en stigende fokus på de faglige uddannelser, uddannelse generelt, samt i særdeleshed opgaven med at tiltrække, uddanne og fastholde unge mennesker i organisationen. Sikre kompetent arbejdskraft og en naturlig sund kultur.

Det har vi gennem en målrettet intention og en beskrivelse (Et payoff der hedder Passionate People) hvordan vi sikrer nok passion, arbejdskraft, fokus samt give alle parter de bedste forudsætninger. Vi har sat en ære i altid at uddanne egne talenter samt benytte egne talenter og derved ikke haft intentionen eller benyttet ideen om, at hente arbejdskraft fra andre. Flere ansatte har modtaget medaljer indenfor deres respektive fag.

Ydermere kan vi sammen med Peugeot tilbyde et Peugeot uddannelses- academy hvor vi indenfor andre grene (eks. Ledelse) kan tilbyde en variere vifte af uddannelsestilbud. Bla. Lederuddannelser blandet med teori og praksis.

Nu løfter vi barren og kigger på hvervet indenfor erhvervsalg. Tidligere har det været svært at rekruttere samt uddanne nye salgskonsulenter. Det har vi længe haft et ønske om at kunne selv – men fra bunden. Derfor har vi sammen med Peugeot nu fået mulighed for at tiltrække, uddanne og udvikle en helt ny form for erhvervssælgere samt muligheden for en fast uddannelsesplan fordelt mellem teori og praksis (læs mere på http://www.peugeot.dk/om-peugeot/karriere/peugeot-academy/)


Mvh Henrik Wessel
Flot sølvmedalje til Oliver Clemmensen

Det er med stor stolthed, vi deler denne nyhed.

Da Oliver i sensommeren 2017 opnåede et flot 12 tal til sin svendeprøve, var vi hos Henrik Wessel AS på Amager stolte, men ikke

Rigtigt overraskede. Teamet omkring Oliver har godt kunne se, at her var noget særligt.

Derfor var det også en stor ære, at modtage nyheden om at Oliver var indstillet til, at modtage Kjøbenhavns Håndværkerforenings Sølvmedalje.

Overrækkelsen fandt sted på Københavns Rådhus i overværelse af bla. Hendes Majestæt Dronning Margrethe og Overborgmester Frank Jensen.

 

Naar alvor og sandhed forenes med flid naas målet.

Sådan står der på den flotte sølvmedalje som Oliver Clemmensen blev tildelt tirsdag den 15/5-2018

 

Oliver modtog desuden 2 legater 

  • Københavns Automekaniker Laugs legat / Fru. Else Mynsters Michelsen f. Fischers mindelegat.
  • Ellehammerfondens Legat.

 

Siden 1867 har Kjøbenhavns Håndværkerforening uddelt medaljer til de dygtigste nyudlærte svende.

Og på den måde hvert år, kunne hylde de allerbedste nyuddannede håndværkere.

 

Der skal lyde et stort og stolt tillykke fra

Henrik Wessel AS