Henrik Wessel AS

Henrik Wessel AS, Københavns stærkeste forhandler

Henrik Wessel AS er et firma som strækker sig mere end 40 år tilbage i tiden og som blev stiftet helt tilbage i 1976.

Firmaet blev i sin tid stiftet af Peter Lindal, men blev senere, i 1998, overtaget i et naturligt generationsskifte af Henrik Wessel. I januar 2008 købte Henrik Wessel AS Peugeot forhandlingen på Østerbro og pr. 1. januar 2011 har Henrik Wessel AS føjet Peugeot i Kgs. Lyngby til porteføljen.

Henrik Wessel AS var indtil 2019 autoriseret MONO Peugeot forhandler af personbiler og varebiler med tilhørende service og skadescentre – autoriserede værksteder for Peugeot. Fra fra 1. halvår 2019 tilføjer koncernen endnu et mærke til koncernen med en autoriseret Opel forhandling på Østerbro samt i Kgs. Lyngby.


Virksomheden er beliggende 3 steder i Storkøbenhavn som alle er strategisk placeret så de dækker fra Dragør i syd, tværs gennem København, over Kgs. Lyngby til Rungsted i nord. Forretningerne ligger strategisk og logisk placeret i vækstområderne Tårnby/ Ørestaden på Amager, tæt ved det nye område i Nordhavnen på Østerbro og centralt ved motorvejen på Firskovvej i Kgs. Lyngby.

I 2016 åbnede vi en hel unik erhvervsafdeling som dækker alle 3 butikker. Med afdelingen forsøger vi at tilpasse os erhvervslivets ønsker og qua vi dækker hele Storkøbenhavn og samarbejder med alle de store leasingselskaber samt finansieringsselskaber, kan vi levere både til den mindre - men også den store samarbejdspartner. Hvad enten kunden ønsker dialogen i butikken eller på firmaets adresse. 
”Vi har samtidig et Pay-off og et registreret varemærke for vores ansatte og butikker, der hedder ”Passionate People”.

Netop engagement, kvalitet samt kundeservice er en del af vores bærende kultur, vores DNA og hele omdrejningspunktet hos os. 
Selskabet er desuden forhandler af en række produkter med tilknytning til transportbranchen, herunder erhvervscenter, klargøring, lufthavnsservice, leasing og finansiering. Peugeot forretningen er blandt Danmarks største og dækker hele Storkøbenhavn 

 

Henrik Wessel AS App

Core Passion for Customers, Cars & Care

Du får adgang til alle up-to-date nyheder og informationer om Henrik Wessel AS forhandler og service/skadesværksted for Peugeot i Storkøbenhavn. Fra Dragør i syd – Over Kgs. Lyngby - til Nordsjælland. Vores App gør tingene let tilgængelige for bilister på farten!

Kontakt os
- Find vej ud til vores afdelinger
- Indtast oplysninger på din bil og gem dem
- Book en tid på værksted
- Se vores nye og brugte køretøjer
- Se vores videoer på Youtube
- Følg os på Facebook
- Bliv VIP kunde
- Lufthavnsservice
- Brug parkeringshjælpen til, at finde hurtigt tilbage til din bil og i rette tid
- Find den billigste benzin eller diesel i nærheden af dig
- Modtag nyheder og de bedste tilbud på farten

App’en gør det kort sagt praktisk for dig på farten! Henrik Wessel AS er en familie med 130 ansatte, der hver især gør sit bedste for, at kunne levere den bedste service til vores mange kunder. I over 40 år har vi tilbudt et stort udvalg af nye og brugte køretøjer i høj kvalitet og med tillidsfuld service.

Download App'en via ikonerne

Find vores afdelinger her

Englandsvej 3972770 Kastrupinfo@peugeot-amager.dk44449999
Strandboulevarden 1222100 København Øinfo@osterbro.peugeot.dk44449999
Firskovvej 21-232800 Lyngbyinfo@lyngby.peugeot.dk44449999