Henrik Wessel AS

støtter Run for Charity 

HENRIK WESSEL AS støtter med 10.000 kr.

Run for Charity er et velgørenhedsinitiativ, som kombinerer træning, eventyrlyst og fællesskab med at gøre en forskel. En række deltagere verden tynd for at indsamle midler til Børneulykkesfonden og initiativet Legeheltene.

Naminia Race starter d. 28. april og finder sted  i Skeletkystens nationalpark på kysten til Atlanterhavet i Namibia. Deltagerne skal løbe 250 kilometer på blot 7 dage. De skal løbe gennem et alsidigt terræn og landskab, langs stranden, hvor ørkenen møder Atlanterhavet, igennem sæl-kolonier, igennem salt marsh, forbi salt søer som er hjemsted for flamingoer, igennem Namibia-ørkenens betygtede sanddyner, ind i udtørrede flodbreder hvor en smule vand skaber frodig grøn vegetation, forbi forladte olie- og diamant miner og over åbne røde ørkensletter og bakker.

Løbet arrangeres af RacingthePlanet, og Run for Charity stiller med et hold på 10-15 deltagere som samler ind til Legeheltene.

Besøg hjemmesiderne her

Børneulykkesfonden og  Legeheltene

OM HJERTERYTTERNE

Hjerterytterne er Hjerteforeningens cykelhold og blev startet af en lille engagereret gruppe motionscyklister, der nærede et stort ønske om at kombinere motion og netværk med et godgørende formål.

Således indledes historien om Hjerterytterne, der blev etableret i begyndelsen af 2016 med fokus på værdier som fællesskab, cykeloplevelser og hjertesagen. Cykelholdet har siden redet på en bølge af succes og 1. marts talte holdet flere end 120 motiverede Hjerteryttere.

Et år senere er engagementet, motivationen og ambitionerne fortsat i top: Hjerterytterne skal være et landsdækkende motionskoncept.

Besøg hjerterytternes hjemmeside her

OM AMAGER CYKLE RING

Amager Cykle Ring, er en elite- og motionscykelklub under Danmarks Cykle Union.

Klubben er stiftet i 1940 og kunne derfor fejre 75 jubilæum i 2015. 

Besøg Amager Cykle Rings hjemmeside her

Henrik Wessel AS

var medsponsor på svømmestævnet

LYNGBY OPEN 2019

HENRIK WESSEL AS støtter Knæk Cancer 2018