NY PARTNER
VAN OF THE YEAR 2019

På overbevisender manér er den nye Partner løbet af med den prestigefyldte sejr Van of the Year 2019.
For den leverer suveræne køreegenskaber, sikkerhed og komfort på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste.

Den nye generation af Peugeot Partner med Peugeot i-Cockpit® leverer sikkerhed, komfort og innovative løsninger på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

ET NYT ROBUST OG MARKANT DESIGN

Peugeot Partners velafbalancerede proportioner er med til at signalere, at det er en kompakt, kvik og robust varebil. Den kraftfulde front med den korte motorhjelm, det ny-designede lodrette kølergitter, den fremrykkede forrude og forlygterne med eksklusive krom-detaljer er karakteristiske for Peugeots nye design.

Og karrosseriets høje centerlinje og de optimerede overhæng for og bag giver den nye Peugeot Partner et mere dynamisk look. På GRIP-versionen forstærkes det karakteristiske look af større hjul og øget frihøjde.

I kabinen giver den nye adskillelse øget komfort og sikkerhed, og selv høje chauffører vil nyde godt af de forbedrede pladsforhold.


PEUGEOT I-COCKPIT®
EN NY MÅDE AT ARBEJDE PÅ

Peugeot i-Cockpit® er kendt fra Peugeot personbiler og SUV’er, og er nu standard på alle nye Peugeot Partner-versioner. Det moderne design med et lille sporty rat, head up-instrumentpanel og stor 8’’ touchskærmigiver stor manøvredygtighed og let betjening takket være den nye, ergonomiske indretning af førerpladsen. Og så er det helt nyt blandt varebiler.

Brug den nye Peugeot Partner som et ekstra kontor, og nyd godt af den høje komfort. Foretag telefonopkald i fred og ro, takket være den store lydkomfort i kabinen, og oplad samtidig din smartphone trådløst via induktion.

Det dobbelte Multi-Flex passagersæde imed ModuWork har plads til to passagerer og bilens varerumslængde og volumen kan øges ved enten at lægge det yderste sæde ned eller ved løft af sædepuden.
Desuden indeholder det en drejelig laptop-holder, hvor du kan placere din PC samtidig med, at den oplades via 230 volt stikket.

INDIKATOR FOR OVERLAST
HJÆLPER MED AT HOLDE STYR PÅ VÆGTEN


Den nye Peugeot Partner fås med Overload-indikator, hvilket er helt nyt på varebiler.
Denne innovative funktion informerer dig, hvis bilens vægt overstiger det maksimalt tilladte, både når det gælder maks. tilladt totalvægt og maks. akseltryk (for og bag).

Systemets fordele er:

 • At forhindre risikoen, der kan opstå ved overlast (dårligere køreegenskaber, længere bremseeffekt, samt unødig slid af dæk og bil)
 • At værne om din og andres sikkerhed.
 • At undgå bøder, vedrørende overlast.
SURROUND REAR VISION
SLUT MED BLINDE VINKLER

Surround Rear Vision - er et nyt system, der gør det muligt for dig af at undgå blinde vinkler selv med et varerum uden ruder.

Du får vist billeder fra 2 kameraer placeret på undersiden af højre sidespejl og over bagdørene.

En 5" skærm erstatter det traditionelle bakspejl, der er placeret samme sted.

Systemet har 3 funktioner:

 • Udsyn langs bilens side i passagersiden for at reducere de blinde vinkler.
 • Visning langt bagud der virker som et traditionelt bakspejl under kørsel.
 • Bakkamerafunktion der viser området lige bag bilen, og gør det lettere at manøvrere via grafisk visning af bilens bredde med udfoldede sidespejle, afstandslinjer på 30 cm, 1 m og 2 m fra kofangeren, bilens vendediameter ud fra rattets position samt bagdørenes åbningsradius.

Nu kan du både reducere risikoen for indbrud og bevare det fulde overblik.


Se mere om den nye PEUGEOT NY PARTNER

Se flere Peugeot nyheder på vores Youtubekanal

Ny Peugeot 308 Henrik Wessel 2018

Ny PEUGEOT 508 – et overbevisende statement

Den nye PEUGEOT 508 ændrer alt. Dens opbygning er mere kompakt og højden er reduceret. Det udvendige design er skarpere og mere robust, mens bilens spektakulære interiør inkluderer en udvikling af det ikoniske PEUGEOT i-Cockpit. Dens vejgreb, nye motorer, de utallige teknologiske features, men også det kvalitetsmæssige kvantespring betyder, at den nye PEUGEOT 508 hæver barren i D-segmentet.Helt nyt design


”Designet på den nye PEUGEOT 508 fuldender et komplet moderniseret modelprogram. Den har designelementer fra de seneste konceptbiler PEUGEOT Exalt og PEUGEOT Instinct. Faktisk er den nye PEUGEOT i-Cockpit i den nye 508 taget direkte fra Exalt konceptbilen,” fortæller Gilles Vidal, PEUGEOT Director of Design.

Den nye 508 har en energisk og ekspressiv fremtoning. Den er blevet lavere – er nu knap 1.40 m høj og de aerodynamiske linjer minder om coupé stilen.

Fronten med den skakternede kølergrill har en aggressiv attitude, der understreges af de lodrette Full LED forlygter, som er inspireret af konceptbilen PEUGEOT Instinct. Løve-logoet er placeret i kølergrillen og 508-logoet lige ovenover på motorhjelmen, hvilket er en hyldest til de roste forgængere, PEUGEOT 504 og 504 coupé.

Den lodrette motorhjelm er sænket så meget som muligt for at understrege det dynamiske udseende, og der er arbejdet med bilen hele vejen rundt for at gøre den attraktiv fra alle vinkler. Taglinjen er lav og elegant, mens de rammeløse døre bidrager til en uspoleret, glat profil, hvor mellemrum og samlinger er reducerede. Hjulene er som skræddersyede til hjulkasserne og tagantennen er fjernet – alt sammen for at bidrage til æstetisk appeal og en oplevelse af kvalitet.

Bagenden er, som på mærkets nyeste modeller, karakteriseret af et sort vandret bånd med integrerede baglygter. På den nye PEUGEOT 508 er baglygterne tredimensionelle Full LED lygter, der er direkte inspireret af seneste konceptbiler og først set på konceptbilen Quartz. Disse baglygter er tændt nat og dag med tilpasset lysstyrke, hvilket gør de tre løveklør synlige konstant.

Ny generation af PEUGEOT i-Cockpit

Når man sætter sig ind i den nye PEUGEOT 508, bliver øjet automatisk draget mod det gennemførte instrumentpanel og den nyeste version af PEUGEOT i-Cockpit. Det består af et kompakt rat, en stor 10” HD kapacitiv touchskærm og et 12.3” high-res digitalt head-up display, der har mulighed for seks forskellige indstillinger.

Den centrale touchskærm er perfekt integreret i instrumentbordet i samme højde som head-up displayet. På indstigningsniveauet er den kapacitive touchskærm 8”, mens den er 10” og i HD fra Allure-niveau. Touchskærmen er akkompagneret af 7 toggle switches, der giver direkte adgang til essentielle funktioner som radio, aircondition, navigation, indstillinger, telefon og apps.

Herudover er der mulighed for at tilvælge i-Cockpit Amplify. Man kan vælge mellem ”Boost” eller ”Relax”, som indbefatter lyssætningen i kabinen samt farven på skærmen, særlig musikindstillinger, massage og ikke mindst valg af køreindstillinger (ECO/Sport/Normal) samt kontrol af de elektronisk styrede støddæmpere.

En intens køreoplevelse

Når det gælder køreglæde er den nye PEUGEOT 508 tro mod sit DNA. Den nyder godt af mærkets know-how og den ekspertise, der er forfinet gennem mange år:

 • Brug af EMP2 platformen sikrer både dynamiske kvaliteter og en gennemsnitlig vægtreduktion på 70 kg, hvilket har en positiv effekt på brændstoføkonomi og performance.
 • Introduktionen af en ny svejseteknik inklusiv brug af 24 m karrosserilim, som giver øget stivhed i karrosseriet og garanterer længere holdbarhed
 • Undervogn med aktiv elektronisk dæmpning (standard på GT og alle benzinversioner)
 • Særlige indstillinger for kørekomfort
 • Ny 8—trins automatisk gearkasse EAT8 med one-touch betjening
 • High-end komfort og førsteklasses kvalitet

Den nye PEUGEOT 508 er en invitation til at rejse på første klasse. Valget og kvaliteterne af materialerne samt det fokus, der har været på at opnå den rette finish, svøber passagerne i bløde, moderne og raffinerede omgivelser. Førersædet (og passagersæderne fra Allure Business niveau) er blåstemplet med AGR (Aktion für Gesunder Rücken) mærkningen, der belønner både ergonomi samt indstillingsmuligheder (længde, rygposition og lændestøtte). Forsæderne kan desuden som option fås med et multipunkt-massage system med otte pneumatiske kamre og fem forskellige massageprogrammer.

Der er rigeligt med opbevaringsplads – op til 32 liter, som er spredt rundt i passagerkabinen, ligesom der er fire USB indgange fra Allure niveau, jack stick i armlænet og to 12v stikkontakter. Det store panoramasoltag giver mulighed for et stor lysindfald, og valget af premium audio system er endnu en gang faldet på Focal.

En bred vifte af udstyr og køreassistentsystemer

Den nye PEUGEOT 508 tilbyder en bred vifte af nyeste generation af køreassistentsystemer, som især lever op til EuroNCAPs kriterier, som er stadig mere krævende.

 • Night Vision system, det første i segmentet
 • Nyeste generation af automatisk nødbremse (opdager fodgængere og cykler både nat og dag ved op til 140 km/t)
 • Vejbaneassistent
 • Træthedsgenkendelse
 • Automatisk fjernlys
 • Udvidet skiltegenkendelse (Stop, forbudt adgang etc.)Adaptiv Cruise Control med Stop&Go funktion (med EAT8)
 • Active Blind Spot Assist
 • Det originale Night Vision system bruger infrarød kamera og opdager levende væsner foran bilen om natten eller ved dårligt sigte. Det virker inden for en afstand af 200-250 m uden for forlygternes lys og viser omridset af det infrarøde billede i det digitale display i førerens synsfelt.

Ved kørsel i byen kan føreren nyde godt af Visiopark 2 (360 graders kamera) og den seneste generation af Full Park Assist, som i versioner med EAT8 har Flankguard funktion.

Den nye PEUGEOT 508 er produceret på Mulhouse fabrikken i Frankrig og fabrikkerne i Trémery og Douvrin leverer motorerne.

Den har verdenspremiere på Genève Motor Show i marts 2018 og bliver lanceret til september 2018.

Se mere om den nye PEUGEOT 508 og 508SW på vores Youtubekanal

Tilmeld dig vores VIP liste og modtag nyheder og informatione

specielt om den nye Peugeot 508 

Peugeot 508SW

PEUGEOT hæver barren med ny ambitiøs 508 SW


Blot få måneder efter afsløringen af den nye 508 er PEUGEOT klar med de første fotos af SW-versionen. Der er tale om en gennemgribende ændring. Den nye PEUGEOT 508 SW bryder med de eksisterende designkoder for stationcars i D-segmentet og har i stedet hentet inspiration fra shooting brake-universet. Designet er skarpt med en lavtliggende hoftelinje, og der er opnået en perfekt balance mellem sporty elegance og funktionalitet med rummelig passagerplads og et generøst bagagerum.

Den nye 508 SW er udstyret med den nyeste generation af PEUGEOT i-Cockpit, der sammen med bilens performance, sikkerhed og komfort sikrer en intens oplevelse bag rattet. Den nye PEUGEOT 508 SW har verdenspremiere til oktober 2018 i forbindelse med Paris Motor Show og vil efterfølgende blive lanceret i Europa fra januar 2019.

Peugeot 508SW

PEUGEOT har altid designet sine stationcarmodeller baseret på sedan-udgaven, hvilket også var tilfældet for PEUGEOT 504 for 50 år siden.

For 508 SW betyder det, at den nyder godt af designelementerne fra 508 samtidig med, at de nye dimensioner understreger den dynamiske profil.

Et unikt interiør med PEUGEOT i-Cockpit


Føreren befinder sig i et hightech univers, hvor detaljerne vidner om sans for kvalitet og et gennemtænkt valg af materialer. Ligesom den nye 508 sedan er den nye 508 SW udstyret med den nyeste generation af PEUGEOT i-Cockpit. Det består af et kompakt rat, en stor 10” HD kapacitiv touchskærm og et 12.3” high-res digitalt head-up display, der har mulighed for seks forskellige indstillinger.

Den centrale touchskærm er perfekt integreret i instrumentbordet i samme højde som head-up displayet. På indstigningsniveauet er den kapacitive touchskærm 8”, mens den er 10” og i HD fra Allure-niveau. Touchskærmen er akkompagneret af 7 toggle switches, der giver direkte adgang til essentielle funktioner som radio, aircondition, navigation, indstillinger, telefon og apps.

De forskellige opbevaringsmuligheder er udformet og placeret med omhu. Det er eksempelvis muligt at opbevare to 1.5 liters flasker i handskerummet, en 1 liters flaske i hver dørside og to 0.5 liters flasker i opbevaringsrummet under armlænet.

Førersædet (og passagersæderne fra Allure Business niveau) er blåstemplet med AGR (Aktion für Gesunder Rücken) mærkningen, der belønner både ergonomi samt indstillingsmuligheder (længde, rygposition og lændestøtte). Forsæderne kan desuden som option fås med et multipunkt-massage system med otte pneumatiske kamre og fem forskellige massageprogrammer. Der er herudover rig mulighed for at vælge forskelligt indtræk, bl.a. Alcantara eller Nappa læder.

Premium hi-fi systemet er designet af FOCAL. Med 10 forskellige højttalere giver systemet en ren lyd, der er perfekt distribueret i hele kabinen.

Alle motorerne er blevet certificeret efter Euro 6d-temp normen, og der har under udviklingen især været fokus på at nedbringe udledningen af NOx. CO2-emissionerne er best-in-class og tager hensyn til de nye tekniske bestemmelser i den kommende WLTP procedure.

I efteråret 2019 introduceres en benzin plug-in hybrid drivlinje.

Den nye PEUGEOT 508 SW bliver produceret på fabrikken i Mulhouse og vil være certificeret med ”Origine France Garantie” stemplet.

Tagrælingerne er designet til at matche bilens profil, og med en højde på 1.42 m er den dermed næsten ligeså lav som sedan-udgaven. Det er næsten 6 cm lavere end forgængeren og det sikrer en forbedret aerodynamik, dog uden at gå på kompromis med den indvendige højde.

508 SW er 4.78 m lang, hvilket kun er 3 cm mere end sedan-versionen og 5 cm kortere end dens forgænger. De rammeløse døre bidrager til en uspoleret, glat profil, hvor mellemrum og samlinger er reducerede.

Hjulene er som skræddersyede til hjulkasserne og tagantennen er fjernet – alt sammen for at bidrage til æstetisk appeal og en oplevelse af kvalitet

All Pictures Copyright Peugeot.fr

En bred vifte af udstyr og køreassistentsystemer

Den nye PEUGEOT 508 tilbyder en bred vifte af nyeste generation af køreassistentsystemer, som især lever op til EuroNCAPs kriterier, som er stadig mere krævende.

 • Night Vision system, det første i segmentet
 • Nyeste generation af automatisk nødbremse (opdager fodgængere og cykler både nat og dag ved op til 140 km/t)
 • Vejbaneassistent
 • Træthedsgenkendelse
 • Automatisk fjernlys
 • Udvidet skiltegenkendelse (Stop, forbudt adgang etc.)Adaptiv Cruise Control med Stop&Go funktion (med EAT8)
 • Active Blind Spot Assist
 • Permanent ARS (adaptive rear light system)


Det originale Night Vision system bruger infrarød kamera og opdager levende væsner foran bilen om natten eller ved dårligt sigte. Det virker inden for en afstand af 200-250 m uden for forlygternes lys og viser omridset af det infrarøde billede i det digitale display i førerens synsfelt.

Ved kørsel i byen kan føreren nyde godt af Visiopark 2 (360 graders kamera) og den seneste generation af Full Park Assist, som i versioner med EAT8 har Flankguard funktion.

Se mere om den nye PEUGEOT 508 og 508SW på vores Youtubekanal

HELT NY OG EVENTYRLYSTEN PEUGEOT RIFTER


PEUGEOT RIFTER kombinerer på succesfuld vis et robust look og slanke linjer i et design, der understreger, at udgangspunktet for bilen er eventyrlyst og det betyder, at dens egenskaber udnyttes til fulde både i storbyens jungle og i den vilde natur.
Den nye PEUGEOT RIFTER er bygget på PSAs EMP2 platform, hvilket garanterer både fleksibilitet og holdbarhed. Den fås i to længder med 5 eller 7 sæder og er udstyret med PEUGEOT i-Cockpit, hvilket sammen med en række teknologiske features og effektive motorer betyder, at bilen er et perfekt mix af praktisk alsidighed og gode køreegenskaber.
PEUGEOT RIFTER er bygget til allround brug og er designet til at inspirere hverdagens opdagelsesrejsende.

Gennemtænkt funktionalitet

Den nye PEUGEOT RIFTER tilbyder en fleksibel rummelighed, der nemt kan tilpasses hverdagens forskellige behov. Med EMP2 platformen er den tilgængelig i både en 5- og 7-sæders version i to længder, Standard (4.40 m) og Lang (4.75 m).

Man kan montere børnesæder på alle tre sæder i række to og ved hjælp af ”Magic Flat” funktionen (tilgængelig i 2019) kan de tre individuelle sæder i et snuptag foldes helt sammen og gemmes væk i gulvet. På række tre i den lange version kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen.

Bagagerummet i PEUGEOT RIFTER har en volumen på 775 liter under hattehylden i 5-sæders versionen og helt op til 4.000 liter til loftet i den lange version med sæderne nede. Har man brug for at transportere lange genstande, er det også muligt at lægge det forreste passagersæde helt ned.

Skydedørene blevet optimeret og giver nu endnu nemmere adgang, eftersom åbningen er gjort større. Herudover er RIFTER forsynet med et vindue i bagagerumsklappen, som gør det muligt at snuppe ting fra bagagerummet uden at skulle åbne hele bagagerumsklappen.

PEUGEOT RIFTER skal både opfylde hverdagens behov og fritidslivets udfordringer, og derfor er der mulighed for at udstyre den med en lang række teknologiske features og køreassistentsystemer, bl.a. Adaptiv Cruise Control, udvidet skiltegenkendelse, aktiv vejbaneassistent, træthedsovervågning med kamera, automatisk nødbremse, Trailer Stability Control, Visiopark 180 grader bakkamera, Blind Spot Assistent etc. Herudover er den 8 ” store touchskærm udstyret med Bluetooth og Mirror Screen, der er kompatibelt med Mirror Link, Apple Carplay og Android Auto, mens der er to USB indgange inden for førerens rækkevidde samt mulighed for trådløs opladning


PEUGEOT RIFTER får sin verdenspremiere ved Genève Motor Show i marts 2018 og bliver lanceret til september.PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT

I forbindelse med Genève Motor Show præsenteres en konceptudgave af PEUGEOT RIFTER, som er skræddersyet til eventyr på alle typer terræn og til at udforske store områder. Den har firehjulstræk, særlige dæk og en øget frihøjde (80 mm).

Herudover er den udstyret med et Overland tagtelt og på cykelholderen hænger en helt ny elektrisk mountain bike, PEUGEOT eM02 Powertube, der har batteriet integreret i stellet.

Off track mod nye horisonter

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT er meget mere end et designkoncept. Dens mission er at være i sit rette element, uanset om den kører i grus, mudder, sne eller på stenede stier. Den er derfor udstyret med firehjulstræk, som er udviklet af Dangel - mærkets mangeårige partner, når det gælder ombygning til firehjulstræk.

4x4 transmissionen kan via en viskose kobling indstilles til tre forskellige køreindstillinger fra førerpladsen:

1. Forhjulstræk til almindelig og økonomisk hverdagskørsel

2. Baghjulstræk

3. Firehjulstræk med låst differentialer til krævende forhold

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT er udstyret med terrængående dæk fra BF Goodrich, som understøtter effektiviteten af firehjulstrækket og giver et enestående greb. Under motorhjelmen ligger en 1.5 BlueHDi 130 hk motor, der er kombineret med en manuel 6-trins gearkasse og yder et komfortabelt drejningsmoment på 300 Nm.

Se mere om den nye PEUGEOT RIFTER på vores Youtubekanal

Nyd vores flotte præsentationsvideo af Peugeot 3008 og 5008 SUV

Se flere Peugeot videoer på vores YouTube kanal

DEN HELT NYE 308, ULTIMATIVT DESIGN

KARAKTER OG YDELSE

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige og helt nye Peugeot 308 og dens stærke personlighedi. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” Zyrcon hjul tilføjer sin elegance. Den helt nye kompakte PEUGEOT 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygterisom giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

PEUGEOT i-COCKPIT®, GENOPFUNDET KØRSEL

Sæt dig ind i den nye Peugeot 308, læn dig tilbage og slap af i en verden, som med i-Cockpit®, er designet så din kørsel bliver en sand fornøjelse. Oplev en hurtigere, nemmere og endnu mere intuitiv kørsel med det kompakte rat, head-up instrumentpanel og den store 9,7" kapacitive touchskærm . Som prikken over i'et giver Denon Hifi pakken samt Driver Sport pakken den ultimative køreoplevelse.

STIL SOM SKILLER SIG UD

Med dristige, rene linjer og luksuriøse materialer i topklasse, er den helt nye PEUGEOT 308 GT Line udstyret med et sporty og skarpt design. Højkvalitets læder-effekt indtræk / Oxford Mistral polstring med sporty røde syninger, læderrat og aluminium detaljer.

KONSTANT FORBINDELSE

Gør kørslen problemfri og fornøjelig med den nyeste generation af hjælpemidler til bedre og mere sikker kørsel samt et tilsluttet 3D-navigationssystem. Din smartphone forbindes til touchskærmen og via det geniale Mirror Screen samt Triple Play funktionen giver dette maksimal komfort.

Peugeot 5008 Henrik Wessel

PEUGEOT 5008 - EN SUV MED NYE DIMENSIONER

HELT NYE DIMENSIONER

Ny PEUGEOT 5008 SUV's kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik. Den elegante silhouet, Black Diamond taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.


EN NY SLAGS FRIHED
Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i den nye PEUGEOT 5008 SUV med 7 pladser. Nyd det exceptionelle lys fra panoramasoltaget i luksuriøse omgivelser. Tag plads i et af multipunkts massagesæderne, skab din egen stemning i kabinen ved hjælp af PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi og nyd den gode lyd fra Focal® Hi-Fi anlægget.


INTUITIV BETJENING
Lad sanserne råde, når du sidder i det nye digitale, high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. Det lille kompakte rat med kvalitetslæde ligger godt i hænderne, og den gode føling med vejen og lydkomforten er i topklassen. Med teknologier, der sikrer øget vejgreb og kørselshjælpesystemer af nyeste generation, når dine køreoplevelser nye højder.


UDVID DINE MULIGHEDER

PLADS TIL ALT
Hvad enten du vil fylde bilen med passagerer, op til 7 personer eller udnytte det store bagagerum fuldt ud, kan PEUGEOT 5008 SUV indrettes, så den passer til dine behov.


ANSVARLIG KØREGLÆDE
For at øge sikkerheden og køreglæden er den ny PEUGEOT 5008 SUV's design blevet optimeret, hvilket især har resulteret i store vægtbesparelser på chassiet, karrosseriet og karrosseriudstyret. 

Når dette kombineres med højtydende BlueHDi, PureTech og THP motor og en EAT6 automatgearkasse, bliver ny PEUGEOT 5008 SUV starten på en helt ny æra inden for højtydende SUV'er.FDM: Du kan trygt vælge diesel

Der har det sidste stykke tid været megen politisk dialog omkring biler med dieselmotorer, og om i hvilket omfang de forurener mere end benzinmotorer. Dertil har der været snak omkring at forbyde dieselbiler i indre København, som man har set de har gjort i bl.a. Oslo, som kan have skabt tvivl hos kunderne.

Da en meget stor andel af de biler som Peugeot sælger i Danmark er med dieselmotorer, er vi glade for, at FDM har lavet en saglig vurdering af dieselbiler, og ikke mindst forsøgt at mane nogle af fordommene og bekymringerne til jorden.

PEUGEOT 208 er den mest solgte model i Danmark

Interessen for biler med en løve på fronten har aldrig været højere.


Peugeot 208 er med mere end 5.700 solgte enheder den mest solgte model i Danmark* og generelt er det rekordhøje salg sidste år er fortsat i samme takt i 2017.

Samtidig er mærket højdespringer, når det gælder Dream Index i årets udgave af AutoIndex.

Peugeot har opnået at få tildelt den prestigefyldte pris ”Car of the Year” to gange på blot fire år og i Danmark er det blevet til ikke mindre end to titler på et halvt år: Årets Bil 2017 med 3008 og Årets Varebil 2017 med Expert.

Der hersker ingen tvivl om, at disse priser er en værdifuld blåstempling af mærket og den kvalitetsrejse, som er gennemført, hvilket også sætter sit aftryk hos kunderne. Peugeot.dk oplevede i 2016 et rekordhøjt antal besøgende og netop 3008 var den mest søgte model på hjemmesiden.

Højdespringer i AutoIndex 2017

Da Gilles Vidal tiltrådte som chefdesigner for Peugeot i 2010, intensiverede han mærkets kvalitetsrejse og bl.a. 308 og 3008 er resultater heraf.

Arbejdet med nytænkning og fokus på kvalitet i alle bilens aspekter kan ikke blot aflæses på salgstallene, men kommer også til udtryk i årets udgave af AutoIndex, hvor danske bilejere bliver spurgt ind til deres bilkøb og ikke mindst valg af deres fremtidige bil.

I kategorien ”Dream index – Next car” er Peugeot det mærke, som oplever den største fremgang og er således højdespringer i kategorien med en stigning på hele 26 %.

”Peugeot har i de senere år markeret sig positivt ved bl.a. at blive ’Car of the Year 2014’ med Peugeot 308 og ’Car of the Year 2017’ samt ’Årets bil i Danmark 2017’ med Peugeot 3008.

Disse biler har markeret et vendepunkt for det franske mærke, der på den måde har opnået et højt niveau, som mærket i lang tid har været langt fra.

På længere sigt kan man derfor let forestille sig, at Peugeot vil kravle op ad ranglisten, når mærket skal vurderes af forbrugerne. Men det kræver naturligvis at både forhandlere og værksteder følger den forbedringstakt, som fabrikken har slået an.”

Søren W. Rasmussen, bilteknisk redaktør, FDM-Motor.

Netop Peugeot-værkstederne er vurderet meget positivt af bilejerne i AutoIndex, hvor de i flere år har ligget blandt de fem bedst vurderede bilmærker.

En vigtig faktor i denne bedømmelse er ”Fixed Right First Time”, hvor Peugeot med 94 % indtager en delt andenplads.

Ny hæder til Peugeot
Årets varebil 2017

Vores varevogn Expert er blevet valgt til årets varebil ved den store Transport 2017-messe i Herning Messecenter.