Nyd vores flotte præsentationsvideo af Peugeot 3008 og 5008 SUV

Se flere Peugeot videoer på vores YouTube kanal

DEN HELT NYE 308, ULTIMATIVT DESIGN

KARAKTER OG YDELSE

Gør dig klar til kærlighed ved første blik når du ser den uforglemmelige og helt nye Peugeot 308 og dens stærke personlighedi. Det ikoniske Peugeot logo sidder midt i den markante front mens de nye 16” Zyrcon hjul tilføjer sin elegance. Den helt nye kompakte PEUGEOT 308 5-dørs har fuldt integreret signaturbelysning med nye halogenlygterisom giver en mere synlig tilstedeværelse på vejen.

PEUGEOT i-COCKPIT®, GENOPFUNDET KØRSEL

Sæt dig ind i den nye Peugeot 308, læn dig tilbage og slap af i en verden, som med i-Cockpit®, er designet så din kørsel bliver en sand fornøjelse. Oplev en hurtigere, nemmere og endnu mere intuitiv kørsel med det kompakte rat, head-up instrumentpanel og den store 9,7" kapacitive touchskærm . Som prikken over i'et giver Denon Hifi pakken samt Driver Sport pakken den ultimative køreoplevelse.

STIL SOM SKILLER SIG UD

Med dristige, rene linjer og luksuriøse materialer i topklasse, er den helt nye PEUGEOT 308 GT Line udstyret med et sporty og skarpt design. Højkvalitets læder-effekt indtræk / Oxford Mistral polstring med sporty røde syninger, læderrat og aluminium detaljer.

KONSTANT FORBINDELSE

Gør kørslen problemfri og fornøjelig med den nyeste generation af hjælpemidler til bedre og mere sikker kørsel samt et tilsluttet 3D-navigationssystem. Din smartphone forbindes til touchskærmen og via det geniale Mirror Screen samt Triple Play funktionen giver dette maksimal komfort.

PEUGEOT 5008 - EN SUV MED NYE DIMESIONERHELT NYE DIMENSIONER
Ny PEUGEOT 5008 SUV's kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik. Den elegante silhouet, Black Diamondi taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.


EN NY SLAGS FRIHED
Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i den nye PEUGEOT 5008 SUV med 7 pladser. Nyd det exceptionelle lys fra panoramasoltageti i luksuriøse omgivelser. Tag plads i et af multipunkts massagesædernei, skab din egen stemning i kabinen ved hjælp af PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi og nyd den gode lyd fra Focal® Hi-Fi anlægget.


INTUITIV BETJENING
Lad sanserne råde, når du sidder i det nye digitale, high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. Det lille kompakte rat med kvalitetslæderi ligger godt i hænderne, og den gode føling med vejen og lydkomforten er i topklassen. Med teknologier, der sikrer øget vejgrebi og kørselshjælpesystemer af nyeste generationi, når dine køreoplevelser nye højder.


UDVID DINE MULIGHEDE

PLADS TIL ALT
Hvad enten du vil fylde bilen med passagerer, op til 7 personer eller udnytte det store bagagerum fuldt ud, kan PEUGEOT 5008 SUV indrettes, så den passer til dine behov


ANSVARLIG KØREGLÆDE
For at øge sikkerheden og køreglæden er ny PEUGEOT 5008 SUV's design blevet optimeret, hvilket især har resulteret i store vægtbesparelser på chassiet, karrosseriet og karrosseriudstyret. 

Når dette kombineres med højtydende BlueHDi, PureTech og THP motoreri og en EAT6 automatgearkasse, bliver ny PEUGEOT 5008 SUV starten på en helt ny æra inden for højtydende SUV'er.
Attraktiv forsikring til ny peugeot 5008 SUV

FDM: Du kan trygt vælge diesel

Der har det sidste stykke tid været megen politisk dialog omkring biler med dieselmotorer, og om i hvilket omfang de forurener mere end benzinmotorer. Dertil har der været snak omkring at forbyde dieselbiler i indre København, som man har set de har gjort i bl.a. Oslo, som kan have skabt tvivl hos kunderne.

Da en meget stor andel af de biler som Peugeot sælger i Danmark er med dieselmotorer, er vi glade for, at FDM har lavet en saglig vurdering af dieselbiler, og ikke mindst forsøgt at mane nogle af fordommene og bekymringerne til jorden.Den PEUGEOT 3008 SUV 

Valgt som ”Car of the Year 2017” og "Årets bil 2017 i Danmark"

PEUGEOT 3008 SUV er tidligere blevet valgt til Årets bil 2017 i Danmark, Peugeot 3008 SUV er nu også blevet valgt til "Car of year 2017"

Peugeot har for anden gang på blot tre år vundet ”Car of the Year” prisen. En fagjury bestående af 58 motorjournalister fra 22 lande har netop tildelt den nye PEUGEOT 3008 SUV den ærefulde titel, der kommer i kølvandet på en succesfuld introduktion med næsten 100.000 solgte eksemplarer på blot fire mdr. Det er femte gang PEUGEOT vinder den eftertragtede pris, sidst var med 308 i 2014, mens det er allerførste gang, at en SUV er blevet udråb som vinder af COTY juryen.

Hele 21 jurymedlemmer havde PEUGEOT 3008 SUV som vinder af ”Car of the Year 2017” titlen, og i juryens begrundelse beskrives den som en darling blandt størstedelen af juryen. Især interiørdesignet med det veldesignede instrumentpanel indeholdende digital display, touch skærm og en række af ”toggle switches” fremhæves som et af 3008´erens stærkeste kort.

Det danske COTY jurymedlem, Søren W. Rasmussen, havde også PEUGEOT 3008 SUV som vinder:

”PEUGEOT 3008 repræsenterer den modestrømning, der er i Europa med crossovers og SUVer. Men det er jo ikke nok”, siger Søren W. Rasmussen, ”3008 er også markant med sin høje sikkerhed og så har den en række fine brændstoføkonomiske motorer. Det trækker lidt ned, at der ikke findes elektrificerede udgaver. Det må vente til 2019”. Søren W. Rasmussen peger desuden på de gode muligheder for at personalisere sin 3008: ”Produktionsapparatet er indrettet, så der findes et hav af udstyrsvarianter. Man kan altså bestille en 3008 nærmest som man vil, inklusive en masse udstyr og kabinedesigns”.

PEUGEOT 3008 SUV blev kåret som Årets Bil i Danmark 2017 i efteråret og har allerede modtaget mere end 20 priser i Europa, heriblandt for smukkeste interiørdesign ved Festival Automobile International. Kronen på værket er ”Car of the Year 2017” titlen, der i den grad er en blåstempling af det arbejde, der er lagt i udviklingen af den nye 3008 SUV, hvor nytænkning og kvalitet har været nøgleord.

 

Her kan du læse hvad den danske presse har skrevet om vor Peugeot 3008


Kig forbi vores showroom på Amager, Østerbro eller Lyngby, og prøvekør en ny Peugeot 3008, og oplev den rendyrkede køreoplevelse!

PEUGEOT 208 er den mest solgte model i Danmark

Interessen for biler med en løve på fronten har aldrig været højere.


Peugeot 208 er med mere end 5.700 solgte enheder den mest solgte model i Danmark* og generelt er det rekordhøje salg sidste år er fortsat i samme takt i 2017.

Samtidig er mærket højdespringer, når det gælder Dream Index i årets udgave af AutoIndex.

Peugeot har opnået at få tildelt den prestigefyldte pris ”Car of the Year” to gange på blot fire år og i Danmark er det blevet til ikke mindre end to titler på et halvt år: Årets Bil 2017 med 3008 og Årets Varebil 2017 med Expert.

Der hersker ingen tvivl om, at disse priser er en værdifuld blåstempling af mærket og den kvalitetsrejse, som er gennemført, hvilket også sætter sit aftryk hos kunderne. Peugeot.dk oplevede i 2016 et rekordhøjt antal besøgende og netop 3008 var den mest søgte model på hjemmesiden.

Højdespringer i AutoIndex 2017

Da Gilles Vidal tiltrådte som chefdesigner for Peugeot i 2010, intensiverede han mærkets kvalitetsrejse og bl.a. 308 og 3008 er resultater heraf.

Arbejdet med nytænkning og fokus på kvalitet i alle bilens aspekter kan ikke blot aflæses på salgstallene, men kommer også til udtryk i årets udgave af AutoIndex, hvor danske bilejere bliver spurgt ind til deres bilkøb og ikke mindst valg af deres fremtidige bil.

I kategorien ”Dream index – Next car” er Peugeot det mærke, som oplever den største fremgang og er således højdespringer i kategorien med en stigning på hele 26 %.

”Peugeot har i de senere år markeret sig positivt ved bl.a. at blive ’Car of the Year 2014’ med Peugeot 308 og ’Car of the Year 2017’ samt ’Årets bil i Danmark 2017’ med Peugeot 3008.

Disse biler har markeret et vendepunkt for det franske mærke, der på den måde har opnået et højt niveau, som mærket i lang tid har været langt fra.

På længere sigt kan man derfor let forestille sig, at Peugeot vil kravle op ad ranglisten, når mærket skal vurderes af forbrugerne. Men det kræver naturligvis at både forhandlere og værksteder følger den forbedringstakt, som fabrikken har slået an.”

Søren W. Rasmussen, bilteknisk redaktør, FDM-Motor.

Netop Peugeot-værkstederne er vurderet meget positivt af bilejerne i AutoIndex, hvor de i flere år har ligget blandt de fem bedst vurderede bilmærker.

En vigtig faktor i denne bedømmelse er ”Fixed Right First Time”, hvor Peugeot med 94 % indtager en delt andenplads.

Ny hæder til Peugeot
Årets varebil 2017

Vores varevogn Expert er blevet valgt til årets varebil ved den store Transport 2017-messe i Herning Messecenter.