Glæd dig til 2020 - Ny PEUGEOT 2008
Endnu mere SUV – endnu mere high-tech

Karakterstærk SUV

Med sit markante og skulpturelle design opfylder den nye PEUGEOT 2008 til fulde ambitionerne om at vende en ny og bemærkelsesværdig side i PEUGEOTs SUV-historie. Dens design er helt i tråd med modelprogrammets stilkoder, samtidig med at den er helt sin egen.

Linjerne og proportionerne signalerer uden tvivl SUV, hvilket understreges af den skrånende forrude og den lange, flade motorhjelm. Den lodrette front er domineret af mærkets visuelle signatur: LED forlygter med tre løvekløer og en markant kølergrill med det integrerede løvelogo. Den nye 2008 fremstår stærk, bredskuldret og velfunderet på vejen. Profilen er karakteriseret af facetterede trekantede linjer, som giver et skarpt og dristigt design, der fortsætter om til bagenden. Her integrerer et skinnende sort bånd den karakteristiske PEUGEOT signatur: Baglygter med tre LED løvekløer, som gør bilen genkendelig uanset, om det er nat eller dag.

Elektrisk køreglæde

PEUGEOT e-2008 er udstyret med en 100 kW elmotor, der yder 136 hk og har et drejningsmoment på 260 Nm (fra 0 km/t). Batteriet, som har en kapacitet på 50 kWh, giver en rækkevidde på op til 310 km efter WLTP standard. Det har en garanteret levetid på 8 år eller 160.000 km med 70 % af dens opladningsevne. Batteriet er placeret under gulvet, hvilket betyder, at pladsen i både kabinen og bagagerummet er den samme som i ICE-versionerne.

Effektive euro 6.d motorer

Den nye PEUGEOT 2008 fås med et udvalg af PureTech benzin- og BlueHDi dieselmotorer, der alle lever op til henholdsvis euro 6.d og 6.d-temp. standarderne:

Benzin, 3-cylindret 1.2 L:

 • PureTech 100 hk S&S med 6-trins manuel gearkasse
 • PureTech 130 hk S&S EAT8 eller 6-trins manuel gearkasse
 • PureTech 155 hk S&S EAT8 (GT-version)

Diesel, 4-cylindret 1.5 L:

 • BlueHDi 100 hk S&S manuel 6-trins gearkasse
 • BlueHDi 130 hk S&S EAT8

Læs hele pressemeddelelsen herNy rapport: Nye dieselbiler forurener mindre end nye benzinbiler

Ifølge en ny rapport fra Teknologisk Institut, lavet for Interdan, er det langt mindre forurenende

og sundhedsskadende at køre i en ny dieselbil end i en ny benzinbil.

Årsagen er dieselbilens effektive partikelfilter.

Ny rapport fra Teknologisk Institut giver anledning til at aflive myter om dieselbiler og skelne mellem gamle og nye.

 

”Dieselbiler har gennemgået en omfattende teknologisk udvikling, og som det fremgår af rapporten, så er partikeludledningen fra den testede dieselbil hele 46 gange mindre end den testede benzindrevne bil og 35 procent lavere end omgivelsesluften,”

Læs hele pressemeddelelsen herNY PEUGEOT 208 PÅ VEJ

En lækker fransk fristelse er på vej i 2019 - en ægte supermini der køre på el, benzin og diesel

I kabinen kommer opdateret 3D i-Cockpit med op til 10" skærmPEUGEOT 508 har vundet Årets Bil Designprisen 2019

”PEUGEOT 508 er en modig designøvelse, der fungerer. Det fortjener hæder, at man kan få en så elegant bil med stilrent indre og lækre materialer til en folkelig pris".

Samtidig beviser 508, at lækkert design ikke behøver at være upraktisk. Således var ordene fra foreningen af Danske Motorjournalister (MKD), da PEUGEOT 508 blev udråbt som vinder af Årets Bil Designprisen 2019.


En elegant eye-catcher
Prisen er en stor anerkendelse af det arbejde, der er lagt i netop udviklingen af designet hos PEUGEOTs designteam. Målet for designerne var at skabe en D-segment bil med et iøjnefaldende udseende og samtidig bevæge sig væk fra den konventionelle 4-dørs sedan-form hen imod en 5-dørs fastback coupé.


PEUGEOT 508 har tydelige designelementer fra de seneste konceptbiler PEUGEOT Exalt og PEUGEOT Instinct. Den er blevet lavere – er nu knap 1.40 m høj i forhold til forgængeren og de aerodynamiske linjer minder om coupéstilen. Fronten med den skakternede kølergrill har en aggressiv attitude, der understreges af de lodrette Full LED forlygter, som er inspireret af konceptbilen PEUGEOT Instinct. Løve-logoet er placeret i kølergrillen og 508-logoet lige ovenover på motorhjelmen, hvilket er en hyldest til de roste forgængere, PEUGEOT 504 og 504 coupé.


Den lodrette motorhjelm er sænket så meget som muligt for at understrege det dynamiske udseende, og der er arbejdet med bilen hele vejen rundt for at gøre den attraktiv fra alle vinkler. Taglinjen er lav og elegant, mens de rammeløse døre bidrager til en uspoleret, glat profil, hvor mellemrum og samlinger er reducerede. Hjulene er som skræddersyede til hjulkasserne og tagantennen er fjernet – alt sammen for at bidrage til æstetisk appeal og en oplevelse af kvalitet.


”Ganske enkelt gennemdesignet fra yderst til inderst”
Motorjournalist Malene Raith fra magasinet Prêt-à-Partir var blandt de mange journalister, der havde PEUGEOT 508 som designfavorit:
”PEUGEOT 508 ser ikke bare skarp ud, når den ruller forbi på gaden, den er også en elegant nydelse at opholde sig i. Linjerne er dynamiske, de sabeltigertand lignende forlygter helt unikke og særligt den fastbackformede bagende, synes jeg, er virkelig velskabt. Vognen bevarer desuden fint sit slægtskab med resten af den nye PEUGEOT designfamilie, samtidig med at den er helt sig egen. Ganske enkelt gennemdesignet fra yders til inderst.”


Også motorjournalist Morten B. Bek fra Blog om Biler satte sin stemme på PEUGEOT 508 og han begrunder sit valg således:
”PEUGEOTs designafdeling viser sin fulde styrke med den nye 508. Den er elegant og øjeblikkeligt tiltrækkende, og kabinedesignet må få mange konkurrenter til at se rødt. 508 er et virkelig stærkt comeback for PEUGEOT i D-segmentet.”

NY PEUGEOT PARTNER
VAN OF THE YEAR OG ÅRETS VAREBIL I DANMARK 2019

På overbevisender manér er den nye Partner løbet af med den prestigefyldte sejr Van of the Year 2019 OG  Årets varebil i Danmark 2019 og vinder dermed ”The double”
For den leverer suveræne køreegenskaber, sikkerhed og komfort på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

I mere end 20 år er Peugeot Partner blevet hverdagstestet af hundredetusinder kunder, og kvalitet og funktionalitet er løbende udviklet til at være blandt markedets suverænt bedste.

Den nye generation af Peugeot Partner med Peugeot i-Cockpit® leverer sikkerhed, komfort og innovative løsninger på et niveau, der ikke tidligere er set i varebilsklassen.

ET NYT ROBUST OG MARKANT DESIGN

Peugeot Partners velafbalancerede proportioner er med til at signalere, at det er en kompakt, kvik og robust varebil. Den kraftfulde front med den korte motorhjelm, det ny-designede lodrette kølergitter, den fremrykkede forrude og forlygterne med eksklusive krom-detaljer er karakteristiske for Peugeots nye design.

Og karrosseriets høje centerlinje og de optimerede overhæng for og bag giver den nye Peugeot Partner et mere dynamisk look. På GRIP-versionen forstærkes det karakteristiske look af større hjul og øget frihøjde.

I kabinen giver den nye adskillelse øget komfort og sikkerhed, og selv høje chauffører vil nyde godt af de forbedrede pladsforhold.


PEUGEOT I-COCKPIT®
EN NY MÅDE AT ARBEJDE PÅ

Peugeot i-Cockpit® er kendt fra Peugeot personbiler og SUV’er, og er nu standard på alle nye Peugeot Partner-versioner. Det moderne design med et lille sporty rat, head up-instrumentpanel og stor 8’’ touchskærmigiver stor manøvredygtighed og let betjening takket være den nye, ergonomiske indretning af førerpladsen. Og så er det helt nyt blandt varebiler.

Brug den nye Peugeot Partner som et ekstra kontor, og nyd godt af den høje komfort. Foretag telefonopkald i fred og ro, takket være den store lydkomfort i kabinen, og oplad samtidig din smartphone trådløst via induktion.

Det dobbelte Multi-Flex passagersæde imed ModuWork har plads til to passagerer og bilens varerumslængde og volumen kan øges ved enten at lægge det yderste sæde ned eller ved løft af sædepuden.
Desuden indeholder det en drejelig laptop-holder, hvor du kan placere din PC samtidig med, at den oplades via 230 volt stikket.

INDIKATOR FOR OVERLAST
HJÆLPER MED AT HOLDE STYR PÅ VÆGTEN


Den nye Peugeot Partner fås med Overload-indikator, hvilket er helt nyt på varebiler.
Denne innovative funktion informerer dig, hvis bilens vægt overstiger det maksimalt tilladte, både når det gælder maks. tilladt totalvægt og maks. akseltryk (for og bag).

Systemets fordele er:

 • At forhindre risikoen, der kan opstå ved overlast (dårligere køreegenskaber, længere bremseeffekt, samt unødig slid af dæk og bil)
 • At værne om din og andres sikkerhed.
 • At undgå bøder, vedrørende overlast.
SURROUND REAR VISION
SLUT MED BLINDE VINKLER

Surround Rear Vision - er et nyt system, der gør det muligt for dig af at undgå blinde vinkler selv med et varerum uden ruder.

Du får vist billeder fra 2 kameraer placeret på undersiden af højre sidespejl og over bagdørene.

En 5" skærm erstatter det traditionelle bakspejl, der er placeret samme sted.

Systemet har 3 funktioner:

 • Udsyn langs bilens side i passagersiden for at reducere de blinde vinkler.
 • Visning langt bagud der virker som et traditionelt bakspejl under kørsel.
 • Bakkamerafunktion der viser området lige bag bilen, og gør det lettere at manøvrere via grafisk visning af bilens bredde med udfoldede sidespejle, afstandslinjer på 30 cm, 1 m og 2 m fra kofangeren, bilens vendediameter ud fra rattets position samt bagdørenes åbningsradius.

Nu kan du både reducere risikoen for indbrud og bevare det fulde overblik.


Se mere om den nye PEUGEOT NY PARTNER

Se flere Peugeot nyheder på vores Youtubekanal

HELT NY OG EVENTYRLYSTEN PEUGEOT RIFTER


PEUGEOT RIFTER kombinerer på succesfuld vis et robust look og slanke linjer i et design, der understreger, at udgangspunktet for bilen er eventyrlyst og det betyder, at dens egenskaber udnyttes til fulde både i storbyens jungle og i den vilde natur.
Den nye PEUGEOT RIFTER er bygget på PSAs EMP2 platform, hvilket garanterer både fleksibilitet og holdbarhed. Den fås i to længder med 5 eller 7 sæder og er udstyret med PEUGEOT i-Cockpit, hvilket sammen med en række teknologiske features og effektive motorer betyder, at bilen er et perfekt mix af praktisk alsidighed og gode køreegenskaber.
PEUGEOT RIFTER er bygget til allround brug og er designet til at inspirere hverdagens opdagelsesrejsende.

Gennemtænkt funktionalitet

Den nye PEUGEOT RIFTER tilbyder en fleksibel rummelighed, der nemt kan tilpasses hverdagens forskellige behov. Med EMP2 platformen er den tilgængelig i både en 5- og 7-sæders version i to længder, Standard (4.40 m) og Lang (4.75 m).

Man kan montere børnesæder på alle tre sæder i række to og ved hjælp af ”Magic Flat” funktionen (tilgængelig i 2019) kan de tre individuelle sæder i et snuptag foldes helt sammen og gemmes væk i gulvet. På række tre i den lange version kan de to sæder rykkes frem og tilbage for at give mere benplads eller fjernes helt for at prioritere bagagerumspladsen.

Bagagerummet i PEUGEOT RIFTER har en volumen på 775 liter under hattehylden i 5-sæders versionen og helt op til 4.000 liter til loftet i den lange version med sæderne nede. Har man brug for at transportere lange genstande, er det også muligt at lægge det forreste passagersæde helt ned.

Skydedørene blevet optimeret og giver nu endnu nemmere adgang, eftersom åbningen er gjort større. Herudover er RIFTER forsynet med et vindue i bagagerumsklappen, som gør det muligt at snuppe ting fra bagagerummet uden at skulle åbne hele bagagerumsklappen.

PEUGEOT RIFTER skal både opfylde hverdagens behov og fritidslivets udfordringer, og derfor er der mulighed for at udstyre den med en lang række teknologiske features og køreassistentsystemer, bl.a. Adaptiv Cruise Control, udvidet skiltegenkendelse, aktiv vejbaneassistent, træthedsovervågning med kamera, automatisk nødbremse, Trailer Stability Control, Visiopark 180 grader bakkamera, Blind Spot Assistent etc. Herudover er den 8 ” store touchskærm udstyret med Bluetooth og Mirror Screen, der er kompatibelt med Mirror Link, Apple Carplay og Android Auto, mens der er to USB indgange inden for førerens rækkevidde samt mulighed for trådløs opladning


PEUGEOT RIFTER får sin verdenspremiere ved Genève Motor Show i marts 2018 og bliver lanceret til september.PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT

I forbindelse med Genève Motor Show præsenteres en konceptudgave af PEUGEOT RIFTER, som er skræddersyet til eventyr på alle typer terræn og til at udforske store områder. Den har firehjulstræk, særlige dæk og en øget frihøjde (80 mm).

Herudover er den udstyret med et Overland tagtelt og på cykelholderen hænger en helt ny elektrisk mountain bike, PEUGEOT eM02 Powertube, der har batteriet integreret i stellet.

Off track mod nye horisonter

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT er meget mere end et designkoncept. Dens mission er at være i sit rette element, uanset om den kører i grus, mudder, sne eller på stenede stier. Den er derfor udstyret med firehjulstræk, som er udviklet af Dangel - mærkets mangeårige partner, når det gælder ombygning til firehjulstræk.

4x4 transmissionen kan via en viskose kobling indstilles til tre forskellige køreindstillinger fra førerpladsen:

1. Forhjulstræk til almindelig og økonomisk hverdagskørsel

2. Baghjulstræk

3. Firehjulstræk med låst differentialer til krævende forhold

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT er udstyret med terrængående dæk fra BF Goodrich, som understøtter effektiviteten af firehjulstrækket og giver et enestående greb. Under motorhjelmen ligger en 1.5 BlueHDi 130 hk motor, der er kombineret med en manuel 6-trins gearkasse og yder et komfortabelt drejningsmoment på 300 Nm.

Se mere om den nye PEUGEOT RIFTER på vores Youtubekanal

Peugeot 5008 Henrik Wessel

PEUGEOT 5008 - EN SUV MED NYE DIMENSIONER

HELT NYE DIMENSIONER

Ny PEUGEOT 5008 SUV's kraftfulde design og lange, slanke linjer imponerer fra første blik. Den elegante silhouet, Black Diamond taget og kølergitteret med forkromede lameller danner en smuk ramme om et rummeligt indre.


EN NY SLAGS FRIHED
Uanset om du kører alene eller med passagerer, når din køreoplevelse helt nye dimensioner i den nye PEUGEOT 5008 SUV med 7 pladser. Nyd det exceptionelle lys fra panoramasoltaget i luksuriøse omgivelser. Tag plads i et af multipunkts massagesæderne, skab din egen stemning i kabinen ved hjælp af PEUGEOT i-Cockpit® Amplifyi og nyd den gode lyd fra Focal® Hi-Fi anlægget.


INTUITIV BETJENING
Lad sanserne råde, når du sidder i det nye digitale, high-tech PEUGEOT i-Cockpit®. Det lille kompakte rat med kvalitetslæde ligger godt i hænderne, og den gode føling med vejen og lydkomforten er i topklassen. Med teknologier, der sikrer øget vejgreb og kørselshjælpesystemer af nyeste generation, når dine køreoplevelser nye højder.


UDVID DINE MULIGHEDER

PLADS TIL ALT
Hvad enten du vil fylde bilen med passagerer, op til 7 personer eller udnytte det store bagagerum fuldt ud, kan PEUGEOT 5008 SUV indrettes, så den passer til dine behov.


ANSVARLIG KØREGLÆDE
For at øge sikkerheden og køreglæden er den ny PEUGEOT 5008 SUV's design blevet optimeret, hvilket især har resulteret i store vægtbesparelser på chassiet, karrosseriet og karrosseriudstyret. 

Når dette kombineres med højtydende BlueHDi, PureTech og THP motor og en EAT6 automatgearkasse, bliver ny PEUGEOT 5008 SUV starten på en helt ny æra inden for højtydende SUV'er.FDM: Du kan trygt vælge diesel

Der har det sidste stykke tid været megen politisk dialog omkring biler med dieselmotorer, og om i hvilket omfang de forurener mere end benzinmotorer. Dertil har der været snak omkring at forbyde dieselbiler i indre København, som man har set de har gjort i bl.a. Oslo, som kan have skabt tvivl hos kunderne.

Da en meget stor andel af de biler som Peugeot sælger i Danmark er med dieselmotorer, er vi glade for, at FDM har lavet en saglig vurdering af dieselbiler, og ikke mindst forsøgt at mane nogle af fordommene og bekymringerne til jorden.

PEUGEOT 208 er den mest solgte model i Danmark

Interessen for biler med en løve på fronten har aldrig været højere.


Peugeot 208 er med mere end 5.700 solgte enheder den mest solgte model i Danmark* og generelt er det rekordhøje salg sidste år er fortsat i samme takt i 2017.

Samtidig er mærket højdespringer, når det gælder Dream Index i årets udgave af AutoIndex.

Peugeot har opnået at få tildelt den prestigefyldte pris ”Car of the Year” to gange på blot fire år og i Danmark er det blevet til ikke mindre end to titler på et halvt år: Årets Bil 2017 med 3008 og Årets Varebil 2017 med Expert.

Der hersker ingen tvivl om, at disse priser er en værdifuld blåstempling af mærket og den kvalitetsrejse, som er gennemført, hvilket også sætter sit aftryk hos kunderne. Peugeot.dk oplevede i 2016 et rekordhøjt antal besøgende og netop 3008 var den mest søgte model på hjemmesiden.

Højdespringer i AutoIndex 2017

Da Gilles Vidal tiltrådte som chefdesigner for Peugeot i 2010, intensiverede han mærkets kvalitetsrejse og bl.a. 308 og 3008 er resultater heraf.

Arbejdet med nytænkning og fokus på kvalitet i alle bilens aspekter kan ikke blot aflæses på salgstallene, men kommer også til udtryk i årets udgave af AutoIndex, hvor danske bilejere bliver spurgt ind til deres bilkøb og ikke mindst valg af deres fremtidige bil.

I kategorien ”Dream index – Next car” er Peugeot det mærke, som oplever den største fremgang og er således højdespringer i kategorien med en stigning på hele 26 %.

”Peugeot har i de senere år markeret sig positivt ved bl.a. at blive ’Car of the Year 2014’ med Peugeot 308 og ’Car of the Year 2017’ samt ’Årets bil i Danmark 2017’ med Peugeot 3008.

Disse biler har markeret et vendepunkt for det franske mærke, der på den måde har opnået et højt niveau, som mærket i lang tid har været langt fra.

På længere sigt kan man derfor let forestille sig, at Peugeot vil kravle op ad ranglisten, når mærket skal vurderes af forbrugerne. Men det kræver naturligvis at både forhandlere og værksteder følger den forbedringstakt, som fabrikken har slået an.”

Søren W. Rasmussen, bilteknisk redaktør, FDM-Motor.

Netop Peugeot-værkstederne er vurderet meget positivt af bilejerne i AutoIndex, hvor de i flere år har ligget blandt de fem bedst vurderede bilmærker.

En vigtig faktor i denne bedømmelse er ”Fixed Right First Time”, hvor Peugeot med 94 % indtager en delt andenplads.