HENRIK WESSEL AS præsenterer PEUGEOT Traveller Business

PEUGEOT Traveller

En moderne vision for Combispace og Shuttle

Med navnet PEUGEOT Traveller signalerer PEUGEOT, at her er tale om en ganske særlig model og understreger, at denne model er eksponent for en moderne vision for VIP Shuttle og Combispace-segmentet. Designet er karakteriseret af harmoniske dimensioner med stramme linjer og har elementer fra både 308 og 508 GT, eksempelvis LED signaturen og den karakteristiske krom-boomerang på hver side af forkofangeren. Fronten tegnes af en ny 3-dimensionel kølergrill med løve-logoet placeret i midten.
Den fås i tre forskellige længder fra 4,60 m til 5,30 m. Den kompakte størrelse og det reducerede udhæng betyder, at PEUGEOT Traveller både er den perfekte rejsepartner og samtidig komfortabel i hverdagen, hvor den nemt styres rundt i byen.

Privat eller professionel - PEUGEOT Traveller tilpasser sig...

Da private og professionelle kunder har meget forskellige behov, fås PEUGEOT Traveller i to versioner – begge versioner har to udstyrsniveauer. 

Combispace-versionen til de private kunder fås i Active- og Allure-niveau med 5, 7 eller 8 sæder, mens Shuttle-versionen er målrettet professionel persontransport.

Den fås i Business-niveau med plads til 5-9 personer og i Business VIP med 6 eller 7 sæder. Business VIP-niveauet giver de fire bagerste passagerer mulighed for at sidde over for hinanden, og komforten understreges af et multifunktionelt tag med tri-zone klimaanlæg med soft diffusion og LED stemningsbelysning.
PEUGEOT Traveller sætter ny standard i segmentet

Moderne motorer

Motorprogrammet består af de effektive Euro 6 BlueHDi dieselmotorer med en ydelse fra 95 hk til 180 hk. Disse motorer er i samspil med den nye EAT6 automatiske gearkasse garant for både køreglæde og lavt brændstofforbrug.
Dette placerer PEUGEOT Traveller som reference i segmentet, hvilket yderligere understreges af, at det gennemsnitlige brændstofforbrug for hele motorprogrammet er på 18,5 km/l.
PEUGEOT Traveller tilbyder en vifte af sikkerheds- og komfortudstyr, som er sjældent set i segmentet, bl.a.:


• Nøglefri betjening af skydedøre
• Head-up display med skiltegenkendelse og fartbegrænser med anbefalet max. hastighed
• Mulighed for at åbne de bagerste vinduer, panoramaglastag, automatisk nødbremse og automatisk nedblænding
• Ny stemmestyret navigation og realtids trafikinformation, VisioPack med bakkamera med 180 graders synsvinkel og zoom.Se præsentationen af  PEUGEOT TRAVELLER BUSINESS på vores YouTube kanal her René Bramsen og Kristian Marcussen 

Vores Peugeot Professionel Erhvervsspecialister


Vores dygtige erhvervsspecialister er altid klar til at hjælpe dig videre hvis det handler om varebiler, opbygninger, deres indretning, leasing eller finansiering.

Du finder Klaus, Kristian og René i vores afdelinger på Amager, Østerbro og Lyngby. Ring til for at aftale et møde i en af vore butikker.


I tvivl om leasing?
Vores erhvervsspecialister kan hjælpe med svar på spørgsmål omkring leasing af erhvervsbiler. Kontakt blot Klaus, Kristian eller René - så giver de gerne en kop kaffe og fortæller lidt mere ...

Renè Bramsen
Erhvervskonsulent

Tlf: 3246 0201
rbr@henrikwessel.dk

Kristian Marcussen
Erhvervskonsulent

Tlf: 3246 0214
krma@henrikwessel.dk

Find vores afdelinger her

Englandsvej 3972770 Kastrupinfo@peugeot-amager.dk44449999
Strandboulevarden 1222100 København Øinfo@osterbro.peugeot.dk44449999
Firskovvej 21-232800 Lyngbyinfo@lyngby.peugeot.dk44449999